Βίκυ Καρατζόγλου & Αντιγόνη Ψυχράμη @ Mindradio.gr την Τρίτη 21 Μαΐου στις 22.00 - 00.00

Το βράδυ της Τρίτης στις 22.00 η Βίκυ Καρατζόγλου και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα βρεθούν για πρώτη φορά στο Mindradio.gr για να κάνουν τη δική τους εκπομπή με special guest το Δημήτρη Βραχνό!... Σας αναμένουμε!

Άκου: https://lesbian.gr/radio/listen.asx
Chat: https://mindradio.gr/chatwindow.php

Βίκυ Καρατζόγλου
Τη γνωρίσαμε μέσα απο τους Ηρωες της Ελένης Γκασούκα όπου για 5 συνεχόμενες σεζόν δίπλα σε αξιόλογους ηθοποιούς και μουσικούς, μας έκανε να τραγουδάμε μαζι της με περηφάνια. Πριν 1 χρόνο κυκλοφόρησε την πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο "περηφάνια" και ειναι περήφανη γι αυτήν!
Ακολουθώντας πια μουσικά μονοπάτια,θα αναζητήσει στην Αντιγόνη Ψυχράμη το αλλο της μισό στη σκηνή του Σταυρού του Νοτου. Ήταν η πρώτη της επιλογή αυτό το κορίτσι... Θα ειναι η σωστή;

Αντιγόνη Ψυχράμη
Την γνωρίσαμε το 1996 όταν δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα πρωτοεμφανίστηκε ώς Πόπη... Την ακούσαμε σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και τη θαυμάσαμε σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις για πολλά συνεχόμενα έτη.
Πριν λίγες μέρες δέχτηκε μια πρόταση συνεργασίας απο την Βίκυ Καρατζόγλου. Αυτό θέλει να κάνει. Θέλει να τραγουδάει. Δεν το σκέφτηκε πολύ, πήρε την απόφαση. Θα είναι η σωστή;
" Ό, τι με αγγίζει, είναι μόνο ό,τι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο" λέει ένα από τα τραγούδια τους κι εμείς θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά που θα είναι σίγουρα γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΧΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Αυστραλία. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε για πρώτη φορά ραδιόφωνο σε έναν μικρό σταθμό της γειτονιάς. Πήγαινε Β' Λυκείου. Τότε πίστευε πως θα γίνει Βιολόγος και πως το ραδιόφωνο θα ήταν κάτι σαν χόμπι. Κράτησε το δεύτερο. Το πρώτο πήγε περίπατο. Άρχισε να ακούει έντεχνο με αφορμή το τραγούδι "Δικαίωμα" με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Το είχε ακούσει τυχαία στον Μελωδία το 1991. Αν του έλεγες τότε πως μια μέρα θα είναι κι αυτός στον Μελωδία, δεν θα σε πίστευε. Με τίποτα.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...