Επικοινωνία
Επικοινωνία με Seller
Γυναίκα για Γυναίκα
Περισσότερες πληροφορίες

Πλησιαζει το καλοκαιρι... αγαπημενη εποχη.. Ειμαι θηλυκη, 42χρ απο Αθηνα, κανονικων αναλογιων. Αναζητω γνωριμια με κοπελα, μια ανθρωπινη επαφη, διχως ερωτικους καταναγκασμους, διχως απαραιτητη σεξουαλικη καταληξη.
Δεν αναζητω να ξαναμπω σε σχεση, το δουλεμα κ το ψεμα τα εζησα εντονα κ δεν αποζητω σχεση. Εναν ανθρωπο ειλικρινη αναζητω, να μπορουμε να μιλαμε πρωτα με μαιλς (δεν εχω φβ, ουτε βαιμπερ, δεν με ενδιαφερουν) κ επειτα, εφοσον δημιουργηθει μια εμπιστοσυνη γνωριζομαστε κ απο κοντα. Τωρα εαν συγκινησει τοσο πολυ η μια την αλλην, τι να πω.. οπως βγει 🙂
Εκτιμω τρομερα την ειλικρινεια οσο κυνικη κ αν ειναι, την ευγενεια, την καλλιεργεια του μυαλου και απεχθανομαι το ψεμμα, την διπροσωπια κ την αγενεια. Ειμαι ο,τι αναζητω.. καλη συνεχεια.

This Ad has been viewed 548 times.