BDSM - Με εμπειρία ή με διάθεση για εξερεύνηση


Επικοινωνία
Επικοινωνία με Seller
Γυναίκα για Γυναίκα
Περισσότερες πληροφορίες

Όμορφο πλάσμα λένε, στην ψυχή λένε αλλά και με ανοιχτό μυαλό και κα*λα για στιγμές. Στην Αθήνα.
Είμαι γυναίκα που γουστάρει τη ζωή , σχεδόν 44 , τελείως παθητική και θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα που να είναι απόλυτα ενεργητική, δυναμική , λάτρης του άγριου - ακόμα καλύτερα εμπλεκόμενη στο BDSM, αλλά με σεβασμό και προστατευτικότητα καλό σεξ ή τρελό σεξουαλικό παιχνίδι με φαντασία.
Αν δεν είσαι λυσσάρα και με ψυχολογικά, είσαι ελέυθερη από αναμνήσεις ή ταμπού και θέλεις να με γνωρίσεις από κοντά μόνο, επειδή ο χρόνος είναι σημαντικός : Είμαι 43, μελαχρινή, με τατουάζ , αδύνατη, όχι ναρκωτικά , ναι τσιγάρο , αλκοόλ μόνο για την κα*λα, με πολύ γέλιο αλλά και τρελή καύλα όταν γουστάρω. Ποιότητα και όχι δεξιά και αριστερά άνευ λόγου.
Συνάντηση μόνο από κοντά σε κεντρικό σημείο για να δούμε πώς πάει και όχι γράμματα . Η ζωή είναι για να τη ζεις . Συμφωνείς ;

This Ad has been viewed 156 times.
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...
Κύλιση στην κορυφή