ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΤΑΥΡΟΣ

Ταυρίνες ηρεμία. Συνήθως στο υαλοπωλείο εσείς είστε που τα κάνετε μαντάρα... Δείτε ποια ζώδια σας ταιριάζουν και αφήστε για μια φορά την αγαπημένη σας να σας οδηγήσει...

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Κριός
Ένα συμβατό ζευγάρι σαν και αυτό έχει δύο φορές τη δύναμη πολλών άλλων σχέσεων, διότι υπάρχει το θάρρος, το πάθος, η πρακτικότητα και η παρορμητικότητα. Μία Κριός μπορεί να βρει την διαρκή δύναμη του Ταύρου συντρόφου της πολύ καθησυχαστική και να μεγαλώσει τη δική της δύναμη μέσα από αυτή τη σχέση. Αν δεν προσπαθήσουν να έχουμε την απαραίτητη κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας τους, τότε αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση αυτής της διαφορετικότητας.  Είναι σημαντικό να αποδεχθούν τις διαφορές τους και να αγαπούν η μία την άλλη για να δουλέψει αυτή η σχέση.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Ταύρος
Και οι δύο Ταυρίνες  θέλουν να αγγίζουν ωραία πράγματα, να τους ανήκουν ωραία πράγματα, να φορούν ωραία πράγματα, να τρώνε ωραία πράγματα και έχουν ωραία πράγματα. Για την καθεμιά τους, η αφή ή ο φυσικός κόσμος είναι πραγματική και δίνει άνεση. Στην πραγματικότητα, “Έχω” είναι η φιλοσοφία που μοιράζονται. Ουσιαστικά, αυτές οι δύο πρέπει να είναι βέβαιες ότι όλα είναι εντάξει, ασφαλή και σίγουρα. Από τη στιγμή που όλα αυτά υπάρχουν είναι έτοιμες για μια ευχάριστη διαβίωση. Δηλαδή, θα πρέπει να τρώνε κάποιο νόστιμο φαγητό, να έχουν έπιπλα αντίκες και να κάνουν παθιασμένο σεξ.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Δίδυμος
Ο Ταύρος και ο Δίδυμος πραγματικά πρέπει να δουλέψουν μαζί για να έχουν μια αρμονική σχέση. Έχουν πολύ λίγα κοινά, ακόμη και οι ιδιοσυγκρασίες τους διαφέρουν σημαντικά. Σπάει η μία τα νεύρα της άλλης κάνοντας τη σχέση θυελλώδη. Για να δουλέψει αυτή η σχέση θα πρέπει να είναι πρόθυμες να δώσουν και να πάρουν και χρειάζεται χρόνος για να καταλήξουν σε μία αξιόπιστη σχέση. Το σεξ μπορεί να είναι είτε απαίσιο είτε διασκεδαστικό.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Καρκίνος

Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Καρκίνος γίνονται ένα. Η  Διάθεσή τους και η έμφυτη φύση τους να συμπληρώνουν η μία την άλλη είναι αυτό που τις καθιστά  «Το ζευγάρι με την μεγαλύτερη κατανόηση». Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Καρκίνος έχουν δένονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί να μην είναι οι πιο εξωστρεφείς και  χαρωπές γυναίκες, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να είναι μαζί με την πρώτη ματιά.

Ταύρος Γυναίκα-Λέων Γυναίκα
Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες η περίπτωση ενός Λέοντα και ενός Ταύρου. Αρχικά, το δραματικό κορίτσι Λέων μπορεί να νιώσει μια έλξη από την αισθησιακή Ταύρο, που είναι τόσο υπομονετική και εσωστρεφής, που μπορεί να την κάνει να νιώσει λύπηση και να προσπαθήσει να τη σώσει κάνοντάς την να γλεντήσει μαζί της. Μια γυναίκα Ταύρος και μια γυναίκα Λέων  δεν είναι ακριβώς πλασμένες η μία για την άλλη. Μεταξύ τους ταιριάζουν μόνο σε ένα πράγμα και αυτό είναι το σεξ.

Ταύρος Γυναίκα-Παρθένος Γυναίκα
Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Η γυναίκα Παρθένος, όπως και η γυναίκα Ταύρος, είναι προσεκτική και σχολαστική σαν άνθρωπος. Τείνει να είναι προσεκτική, αποκλειστική και ειλικρινής. Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να βασιστεί και να εξαρτηθεί από τη γυναίκα Ταύρο καθώς οι Ταύροι ως άνθρωποι είναι στο σπιτόγατοι, καθησυχαστικοί και αξιόπιστοι. Και τα δύο ζώδια είναι πρακτικά και προσγειωμένα. Η Παρθένος είναι λιτή και απλή, ενώ ο Ταύρος είναι προσεκτικός με τις δαπάνες. Και οι δύο λειτουργούν καλά ως ζευγάρι.

Ταύρος Γυναίκα-Ζυγός Γυναίκα
Το μόνο πράγμα που ενώνει την Ταύρο γυναίκα σε σχέση με τη  Ζυγό γυναίκα είναι η αγάπη τους για την πολυτέλεια και την ομορφιά. Και οι δύο απολαμβάνουν το καλό φαγητό. Η γυναίκα Ζυγός και η γυναίκα Ταύρος, είναι και οι δύο ρομαντικές, πιστές και αφοσιωμένες στη σχέση. Από τη στιγμή που συμμερίζονται τις αξίες αυτές, είναι πολύ πιο πιθανό να λύνουν  τα προβλήματά τους αντί να εγκαταλείψουν τη σχέση τους, αν τα πράγματα  πάνε ποτέ στραβά.

Ταύρος Γυναίκα-Σκορπιός Γυναίκα
Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Σκορπιός, είναι αντίθετα ζώδια,  έλκονται άμεσα μεταξύ τους σαν μαγνήτες. Από την αρχή, η συναισθηματική και αισθησιακή γυναίκα Ταύρος φαίνεται σαν ένα τέλειο ταίρι για τη παθιασμένη και σέξι γυναίκα Σκορπιό. Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Σκορπιός μπορούν να μαγέψουν η μία την άλλη κατά καιρούς ή να τρελάνουν εντελώς η μία την άλλη. Παρόλα αυτά, οι βασικές αξίες στη ζωή τους είναι η ίδιες και έχουν τόσα πολλά πράγματα από κοινού με αποτέλεσμα να μπορούν να αντιμετωπίσουν  όλα τα εμπόδια που δημιουργούνται στην σχέση τους.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Τοξότης
Η συμβατότητα του Ταύρου με τον Τοξότη έρχεται μόνο όταν υπάρχει μια αίσθηση εκτίμησης για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Αντί να προσπαθούν μάταια  να αλλάξουν η μία τις ιδιότητες της άλλης θα πρέπει να προσπαθήσουν να συμβιβαστούν και να τα τις αποδεχτούν. Η Ταύρος γυναίκα έλκεται από τη διασκεδαστική, ενθουσιώδη, αισιόδοξη, ευφυή και κοινωνική συμπεριφορά μιας γυναίκας Τοξότη, ενώ η αξιόπιστη, απαλή, προσγειωμένη συμπεριφορά της γυναίκας Ταύρου εκτιμάται ιδιαίτερα από τη γυναίκα Τοξότη. Η σχέση αυτή εξαρτάται από το πόσο καλά μπορούν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Αιγόκερως
Ο συνδυασμός του Ταύρου με τον Αιγόκερω θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αστρολογικούς συνδυασμούς. Όταν ενώνονται υπάρχει μια ταυτόχρονη ένωση των θετικών και δημιουργικών δυνάμεων αλλά και μια λεπτή και ισχυρή σωματική έλξη. Κατανοούν τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία η μία της άλλης τέλεια και  ενεργούν αναλόγως. Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σε μία σχέση κάνουν ακριβώς το ίδιο και στη σύντροφό τους. Πληρούν ο ένας τον άλλο συναισθηματικά, σωματικά, πνευματικά και οικονομικά.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Υδροχόος
Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο μια γυναίκα Ταύρος  έλκεται από μία γυναίκα Υδροχόο. Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει νέα προοπτική για τη ζωή. Δεδομένου ότι η γυναίκα Ταύρος έχει την φυσική ανάγκη  να είναι επιτυχής και να αποδείξει το θάρρος της στον κόσμο, η σταθερότητα που μία Υδροχόος γυναίκα μπορεί να της προσφέρει έχει την ικανότητα να προκαλέσει αποτελεσματική αλλαγή στη ζωή της. Για μια γυναίκα Ταύρο, το πάθος μπορεί να παρεξηγηθεί ως αγάπη και μια γυναίκα Υδροχόος μπορεί να αλλάξει ιδέες  συχνά καθώς το πάθος γι ‘αυτήν δεν είναι σταθερό. Μία γυναίκα Υδροχόος μπορεί επίσης να απομακρύνει μια γυναίκα Ταύρο με τη συμπεριφορά της μερικές φορές. Η προσέγγισή της απέναντι στη ζωή, μπορεί να θεωρηθεί παράλογη, καθώς και υπερβολική.

Γυναίκα Ταύρος-Γυναίκα Ιχθείς
Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτή τη σχέσης  είναι η κατανόηση.  Για τη Γυναίκα Ιχθύ ο κόσμος δεν χωρίζεται σε καλό και κακό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά  για μια γυναίκα Ταύρος. Οι Ιχθείς είναι γενικά ασυνάρτητοι για τα περισσότερα  θέματα της ζωής. Μέσα από την αμοιβαία κατανόηση, ωστόσο, αυτά τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν. Μια γυναίκα Ταύρος είναι επίσης αρκετά εξωστρεφής και επιδιώκει να εκπληρώσει τα όνειρά της στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Όμως, η όλη διαδικασία είναι ως επί το πλείστον να καταλάβει  ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τις οδηγίες των άλλων. Και οι δύο έχουν την ίδια ανάγκη να μένουν στο σπίτι τους τις περισσότερες ημέρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σπίτι προσφέρει παρηγοριά στις ψυχές τους και απολαμβάνουν ένα βαθμό ασφάλειας και μοναξιάς. Μπορούν να γίνουν ένα τέλειο ζευγάρι.

Πηγή astrolive

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...