Με ποια ζώδια ταιριάζει η Λεσβία Δίδυμος

Έφτασε η ώρα για τα πιο πολύχρωμα, πιο περίπλοκα, πιο χαρούμενα, πιο χαριτωνένα, πιο τρελά λεσβιάκια, τα διδυμάκια! Και όποιος αντέξει... Όποιος τα αντέξει... Εκείνα αντέχουν...

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Κριός
Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Κριός θα κάνουν έναν καλό συνδυασμό καθώς η γυναίκα Δίδυμος χρησιμοποιεί το μυαλό της και η γυναίκα Κριός χρησιμοποιεί την καρδιά της. Θα βρουν η μία την παρέα της άλλης αρμονική και συναρπαστική. Μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι και οι δύο ανεξάρτητες και παίρνουν αποφάσεις χωρίς να επηρεάζονται από τους άλλους και αυτό το χαρακτηριστικό θα κρατήσει το ενδιαφέρον τους ζωντανό. Και οι δύο λατρεύουν την περιπέτεια και μαζί θα ήθελαν να πειραματιστούν με νέα πράγματα. Τους αρέσει να ζουν τη ζωή τους με τους δικούς τους όρους. Δέχονται τις απόψεις των άλλων, αλλά στο τέλος θα κάνουν ό,τι αισθάνονται.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Ταύρος
Το να πούμε ότι μια γυναίκα Δίδυμος και μία  γυναίκα Ταύρος δεν ταιριάζουν ως  ζευγάρι είναι απλά η πραγματικότητα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι το ζευγάρι μπορεί να υπερνικήσει τα εμπόδια τους εάν προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματά τους. Τα χαρακτηριστικά των δύο αυτών ζωδίων είναι πολύ διαφορετικά, το οποίο πιθανότατα είναι η αιτία μιας δύσκολης σχέσης. Η γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Ταύρος δεν μπορούν να θεωρηθούν το ιδανικότερο ζευγάρι, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούν να τους κρατήσουν μαζί.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Δίδυμος
Δύο γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων μπορούν να έχουν μια πολύ υγιή και ζωντανή σχέση. Και οι δύο είναι πνευματώδεις και ως εκ τούτου, δεν θα υπάρχει νωθρότητα στη ζωή και στην αγάπη τους. Επίσης, οι ακαδημαϊκές συζητήσεις τους θα τους κάνει να ασχολούνται η μία με την άλλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και οι δύο είναι τολμηρές. Έτσι, το να ανακαλύπτουν νέους τόπους και νέα πράγματα δεν θα λείπει ποτέ από το πρόγραμμά τους.  Ένας θηλυκό; χιουμοριστικός χαρακτήρας Διδύμου και μία πνευματώδης Δίδυμος θα έχουν το απαιτούμενο αλατοπίπερο στη ζωή τους. Η σχέση αυτή θα είναι τολμηρή και ζωντανή.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Καρκίνος
Μία γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Καρκίνος είναι η μέρα με τη νύχτα. Έχουν αντίθετες ιδιότητες που τις καθιστά ασυμβίβαστες. Σε σύγκριση, μία γυναίκα Δίδυμος τείνει να σκέφτεται πιο πρακτικά από ότι μια γυναίκα Καρκίνος. Είναι εξωστρεφής και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια καινούρια πράγματα. Η γυναίκα Καρκίνος είναι πιο συναισθηματική και σκέφτεται με καρδιά της. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια. Λατρεύει να κάθεται και να ηρεμεί στο σπίτι με την αγαπημένη της. Η ζωηρή φύση των Διδύμων δεν γίνεται να εκτιμηθεί από τη γυναίκα Καρκίνο. Επίσης, ο  πόθος της για αλλαγή κάνει την Καρκίνο γυναίκα ανήσυχη και ανασφαλή. Ακόμα η διάθεση της Διδύμου για φλερτ  κάνει την γυναίκα Καρκίνο να ζηλεύει και προσπαθεί να προσκολληθεί πάνω της. Αυτή όμως η φύση της γυναίκας Καρκίνου δεν μπορεί να εκτιμηθεί από μια γυναίκα Δίδυμο.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Λέων
Μία γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Λέων μπορούν να έχουν μια πολύ ταιριαστή σχέση, δεδομένου ότι, και οι δύο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Και οι δύο είναι τολμηρές και διερευνητικές και τους λατρεύουν τις κοινωνικές επαφές. Η πλήξη δεν θα εισβάλει σε αυτή τη σχέση αφού και τα δύο  αυτά άτομα αγαπούν να κάνουν καινούργια πράγματα και να ξεφορτώνονται τη σαβούρα. Θεωρούν την παρέα η μία της άλλης πολύ ευχάριστη. Επίσης, τους αρέσουν οι πνευματικής συζητήσεις. Και τα δύο αυτά ζώδια σκέφτονται περισσότερο με το κεφάλι παρά με την καρδιά. Μοιράζονται μια μεγάλη χημεία τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Η σχέση τους θα είναι αρκετά παθιασμένη.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Παρθένος
Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Παρθένος δημιουργούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δύο είναι ρεαλιστικά και απαθή όντα. Θέλουν να περνούν το χρόνο τους μαζί, δεδομένου ότι έχουν πολλά κοινά. Θα μπλέκονται σε έξυπνες και ρεαλιστικές συζητήσεις που θα τους κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Και οι δύο έχουν μεγάλη κατανόηση. Έχουν επίσης τον ενθουσιασμό για να κρατήσουν τη σχέση ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ιδιότητες, είναι φτιαγμένες η μία για την άλλη.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Ζυγός
Μια γυναίκα Δίδυμος και μια γυναίκα Ζυγός έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στις προσωπικότητές τους και ως εκ τούτου, μπορούν να σχηματίσουν ένα υπέροχο ζευγάρι μαζί. Αυτό τους βοηθά να δημιουργήσουν μια φοβερή επικοινωνία μεταξύ τους η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε σχέση. Και οι δύο έχουν μια τάση για κοινωνική ζωή και είναι party animals. Δεν χρειάζονται ένα τρίτο πρόσωπο για παρέα αφού και οι δύο τους έχουν ίση πνευματική δύναμη που θα τις βοηθήσει να συμμετάσχουν σε συζητήσεις. Και οι δύο, η  γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Ζυγός θέλουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Η φύση του Ζυγού να συνεργάζεται και να ανησυχεί θα βοηθήσει τη σχέση να πετύχει. Καμία από αυτές δεν είναι απαιτητική και ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Σκορπιός
Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Σκορπιός θα κάνουν αντίθεση σαν ζευγάρι. Έχουν χαρακτηριστικά που βρίσκονται στις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο μπορεί να έλκονται μεταξύ τους. Αλλά την ίδια στιγμή, μερικές ιδιότητες θα τους διαλύσει. Θα υπάρξει αρχική έλξη μεταξύ των δύο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια σοβαρή σχέση είναι ίσως να μην έχει πιθανότητες  για αυτό το ζευγάρι. Μια γυναίκα Σκορπιός θα είναι πάντα  ανήσυχη στην προσπάθειά της να σχηματίσει ένα βαθύ δεσμό με τη γυναίκα Δίδυμο. Μια γυναίκα Δίδυμος έχει την τάση να ασχολείται με οτιδήποτε σε ένα πολύ επιφανειακό επίπεδο και για αυτό, δεν σκέφτεται πολύ τη δέσμευση. Αυτή η διαφορετικότητα των χαρακτηριστικών τους θα οδηγούσε τη σχέση στα προβλήματα. Μια γυναίκα Σκορπιός έχει την τάση να κάνει τη δουλειά της με ένα συγκεκριμένο τρόπο που δεν  θα υποστηρίζεται από τη γυναίκα Δίδυμο. Ο Σκορπιός μπορεί απλά να σε κοιτάζει ενώ για ο Δίδυμος ψάχνει για συζήτηση.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Τοξότης
Είναι τόσο παθιασμένες η μία με την άλλη, που εγκλωβίζονται χωρίς να το καταλάβουν. Πνίγουν η μία την άλλη από αγάπη, αλλά σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, τόσο η γυναίκα Δίδυμος όσο και η γυναίκα Τοξότης συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε ένα κλουβί. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν και να βρουν χρόνο για τον εαυτό τους. Και οι δύο είναι κοινωνικές και αγαπούν την ελευθερία τους. Δεδομένου ότι είναι τόσο καλές με τις λέξεις, καθεμιά τους  έχει την ικανότητα να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση αποκλειστικά και μόνο από την ιδιότητά τους να προκαλούν πόνο προφορικά. Αν καταφέρουν να απομονώσουν το ύφος τους, μπορούν να ζήσουν μια ελεύθερη ζωή μαζί.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Αιγόκερως
Η γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Αιγόκερως έχουν αγαπούν διαφορετικά πράγματα και μισούν διαφορετικά πράγματα. Έτσι, θα καταλήξουν να κάνει διαφορετικά πράγματα, ενώ βρίσκονται μαζί. Μια γυναίκα Αιγόκερως θα βρει την ορμητική συμπεριφορά της γυναίκας Διδύμου πολύ ασαφής και ανοργάνωτη δεδομένου ότι είναι ένα τέρας ακρίβειας. Έχει μια κλίση προς την τελειομανία. Της αρέσει να κάνει τη δουλειά της με συστηματικό τρόπο, που δεν μπορεί να ακολουθηθεί από μία γυναίκα Δίδυμο. Παίρνει τους κινδύνους σε όλους τους τομείς της ζωής, είτε πρόκειται για επιχείρηση, αγάπη, φιλία ή οικογενειακά θέματα. Δεν ρισκάρει. Θα αξιολογήσει προσεκτικά τις επιλογές της και στη συνέχεια θα καταλήξει σε μια απόφαση. Η γυναίκα Δίδυμος αγαπά να περιπλανιέται σε άγνωστα εδάφη χωρίς πολλή σκέψη.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Υδροχόος
Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Υδροχόος θα μοιραστούν ένα υπέροχο δεσμό, λόγω των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους.  Εκτός από εραστές, αντιμετωπίζουν η μία την άλλη ως καλύτερες φίλες. Έχουν παράλληλα γούστα και για αυτό  περνούν το χρόνο τους κάνοντας πράγματα  που ενδιαφέρει και τις δύο. Και οι δύο είναι στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά, ψυχολογικά και σωματικά. Μπορούν και συμμετέχουν σε πολύωρες συζητήσεις βασισμένες σε διάφορα πνευματικά θέματα. Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Υδροχόος θα μοιραστούν μια έντιμη σχέση στην οποία δεν θα υπάρχει η έννοια της γκρίνιας. Και οι δύο, Δίδυμος και Υδροχόος  ίσο επίπεδο του ευφυΐας. Έτσι, όταν περνούν το χρόνο τους μαζί, διασκεδάζουν απίστευτα. Δεδομένου ότι και οι δύο θέλουν να εξερευνήσουν νέα μέρη και νέα πράγματα, θα αρχίσουν να το κάνουν και αυτό μαζί. Αυτό ποτέ δεν θα φέρει την πλήξη στη σχέση.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Ιχθείς
Παρά τις διαφορές, που ενδέχεται να έχουν, δείχνουν μεγάλη κατανόηση μεταξύ τους. Και οι δύο, η γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Ιχθύς έχουν αντοχή και επιείκεια που είναι απαραίτητο για να κατανοήσουν την άποψη η μία της άλλης. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση, άλλα χαρακτηριστικά δεν θα είναι τόσο λειτουργικά. Δεδομένου ότι η γυναίκα Δίδυμος είναι ένα πρακτικό άτομο, ζει στον πραγματικό κόσμο. Μια γυναίκα Ιχθείς ζει στη δική της γη των ονείρων  και πάντα σκέφτεται  το μέλλον. Αυτό δεν ταιριάζει με το θηλυκό Δίδυμο που ζει στο παρόν. Επίσης, η αναποφάσιστη φύση της είναι ένα μεγάλο αδιέξοδο για την γυναίκα Δίδυμο.

Πηγή Astro-live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...