Η Χρυσή Αυγή απειλεί τους γκέι στην παραλία του Βροντόνερου της Ζακύνθου

Πριν από μερικούς μήνες αναγνώστες του imerazante.gr έστειλαν φωτογραφίες στην σελίδα από την παραλία γυμνιστών Βροντόνερο στην Ζάκυνθο και κατήγγειλαν ότι κάποιος ομοφοβικός πετούσε πέτρες στους ομοφυλόφιλους από παρατηρητήριο που είχε κυριολεκτικά χτίσει πάνω από τους βράχους της παραλίας. Χθες το θέμα ξαναδημοσιεύτηκε από την ενημερωτική σελίδα της Ζακύνθου με φωτογραφίες από απειλές που έγραψαν Χρυσαυγίτες στα βράχια της παραλίας. Οι αναγνώστες ζητούν επιτακτικά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Αναδημοσιεύουμε την είδηση από το imerazante.gr

"Σήμερα λάβαμε στο e-mail του ιστολόγιού μας αυτό το μήνυμα σχετικά με την κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στη παραλία του Βροντόνερου και θεωρήσαμε ότι πρέπει να το δημοσιεύσουμε παρόλο που είναι ανώνυμο γιατί θεωρούμε ότι όντως αν ισχύουν όλα αυτά θα πρέπει να γίνει κάτι για την συγκεκριμένη περιοχή γιατί εάν όντως θρηνήσουμε κάποιο θύμα (και ειδικά τουρίστα) η εικόνα της Ζακύνθου θα είναι πολύ άσχημη.Έχουμε που έχουμε φέτος τα σκουπίδια.Αν συμβεί και αυτό την πατήσαμε….

Για το συγκεκριμένο θέμα είχε αναρτήσει άρθρο στο imerazante.gr στις 3/3/17

Παρακάτω σας παραθέτουμε το μήνυμα του αναγνώστη μας:

Καλησπέρα σας…

Επειδή είδαμε ότι είχε δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα ένα άρθρο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του βροντόνερου σας ενημερώνουμε ότι φέτος πήρε θέση και η Χρυσή Αυγή γεμίζοντας σχεδόν όλους τους βράχους της παραλίας με απειλητικά μηνύματα.

Σας στέλνουμε σχετική φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε προχθές στην παραλία.

Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει.Τώρα όλοι αυτοί επικοινωνούν με κινητά μεταξύ τους για να κάνουν τις επιθέσεις τους.Και όταν λέμε επιθέσεις εννοούμε να πετάνε πέτρες κατά των λουόμενων.Εάν δεν γίνει κάτι σύντομα θα θρηνήσουμε θύματα.

Και ρωτάμε: Μετά το άρθρο καμιά υπηρεσία δεν ενοχλήθηκε; (π.χ Δασαρχείο, Κτηματική υπηρεσία σχετικά με τα παράνομα χτισίματα – παρατηρητήρια που υπάρχουν πάνω από την παραλία;)

Ο εισαγγελέας και η αστυνομία θα επέμβουν όταν χάσει κάποιος την ζωή του;

Πραγματικά είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι που όλοι εμείς οι ομοφυλόφιλοι και τουρίστες δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε γυμνισμό στην μοναδική παραλία της Ζακύνθου που μας επιτρέπεται.

Σας ευχαριστούμε και σας παρακαλούμε για την δημοσίευση του συγκεκριμένου κειμένου…

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...