11 Ερωτήσεις για το Λεσβιακό Σεξ

Τι ακριβώς σημαίνει λεσβιακό σεξ; Τι γίνεται όταν δύο γυναίκες βρεθούν κάτω από τα σεντόνια; Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε στις ταινίες πορνό; Είναι κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο;

Η αμερικάνικη HuffPost ρώτησε την παραγωγό της, Alex Berg, τη συγγραφέα Jincey Lumpkin και την Arielle Scarcella, που έχει κανάλι στο Youtube να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε ερωτήσεις που έρχονται αμέσως στο μυαλό όταν μιλάμε για λεσβιακό σεξ.

1. Όταν βρίσκονται δύο γυναίκες μαζί, τι σημαίνει «Σεξ»;

Οτιδήποτε θέλουμε να είναι, ειλικρινά. Το λεσβιακό σεξ σημαίνει την οικειότητα και την ευχαρίστηση, όπως πρέπει να είναι το σεξ γενικότερα. Η σωματική και σεξουαλική σύνδεση με το άλλο πρόσωπο. Τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τι σε ανάβει (Jenny Block).

2. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που οι λεσβίες κάνουν στο κρεβάτι;

Το λεσβιακό σεξ δεν είναι μόνο το scissoring, τα strap-on ή το να «τρως» το μουνί. Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός τρόπων με τον οποίο οι γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους και ένας άπειρος αριθμός τρόπων με τους οποίου οι λεσβίες καθορίζουν τι σημαίνει σεξ. Στην πραγματικότητα, «σεξ» μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό από τη μία γυναίκα στην άλλη (Alex Berg)

3. Τα λεσβιακά ζευγάρια πηδιούνται;

Πάρα πολλές ταινίες πορνό έχουν δώσει στους ανθρώπους να καταλάβουν ότι κάνουμε κάτι περισσότερο από το να βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας και να πέφτουμε η μια στην αγκαλιά της άλλης. Οι γυναίκες πηδιούνται. Κάνουμε το καυτό, ιδρωμένο, βρώμικο, υπέροχο σεξ που δεν έχει τίποτα να κάνει με κυματιστές κουρτίνες και σατέν σεντόνια. Κάνουμε έρωτα πολύ. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα αυστηρά γυναικείο στο λεσβιακό σεξ εκτός από το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο γυναίκες (Jenny Block)

4. Δεν σας λείπει το πέος;

Καθόλου. Δεν χρειαζόμαστε ένα πέος προκειμένου να έχουμε οργασμό. Στην πραγματικότητα, μερικές λεσβίες δεν έχουν καθόλου την ανάγκη της διείσδυσης. Αυτό είναι απλά ένα προνόμιο. Τα δάχτυλα είναι πολύ πιο ευέλικτα απ’ ότι ένα πέος και υπάρχουν πολλά sex toys που μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι είμαστε μια χαρά χωρίς αυτό (Jenny Block)

5. Είναι η μία από σας το αρσενικό στο κρεβάτι;

Όχι, όχι, χίλιες φορές όχι. Η διείσδυση δεν είναι το κλειδί για το γυναικείο οργασμό. Είναι ένα συστατικό. Το λεσβιακό σεξ δεν είναι η απομίμηση του straight σεξ και αυτό είναι τέλειο, καθώς, οι μελέτες δείχνουν ότι οι λεσβίες έχουν περισσότερους οργασμούς. Γιατί; Επειδή γνωρίζουμε τα... όπλα μας και ξέρουμε τι να κάνουμε με αυτά και δεν υπάρχουν προκαταλήψεις σχετικά με το σεξ. Αυτό είναι που κάνει το λεσβιακό σεξ τόσο λαμπρό και αυτό θέλω να μπορούσαν να απολαύσουν οι straight φίλοι μου (Jenny Block)

6. Είναι πάντα η μία από εσάς που παίρνει τον έλεγχο στο κρεβάτι;

Όχι απαραίτητα. Κάθε σχέση και κάθε ραντεβού είναι διαφορετικό - όπως ακριβώς και με τους straight ανθρώπους.Το είδος του λεσβιακού σεξ που μου αρέσει περισσότερο είναι εκείνο που αποκαλούμε «εναλλαγή ρόλων». Αλλάζουμε ρόλους ανάλογα με τις διαθέσεις και τις επιθυμίες μας (Jenny Block).

7. Δεν αρέσουν στις λεσβίες τα στοματικά με άνδρα. Σωστά;

Οι λεσβίες δεν θέλουν να κάνουν σεξ με άντρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας αρέσει να παίρνουμε ή να δίνουμε πίπες. Τα strap on μπορούν να μας οδηγήσουν σε συναρπαστικές καταστάσεις και μας επιτρέπουν να δοκιμάζουμε ετεροφυλοφιλικές ή ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πράξεις (Alex Berg).

8. Οι λεσβίες κάνετε τρίο;

Γενικά, όταν ακούτε τη λέξη «τρίο», περιλαμβάνει τρεις γυναίκες. Οι λεσβίες έχουν ένα κακό... Είναι σούπερ ζηλιάρες και συναισθηματικά ευαίσθητες, αλλά κάποιες από εμάς πραγματικά απολαμβάνουμε να ανάβουμε λίγο τα πράγματα. Το λεσβιακό κρεβάτι δεν μένει νεκρό, σε αυτό το σπίτι (Arielle Scarcella)

9. Το λεσβιακό σεξ είναι απολύτως ασφαλές σεξ;

Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι χαμηλότερα μεταξύ των λεσβιών, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εντελώς απαλλαγμένες από τον κίνδυνο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχουμε ασφαλέστερο λεσβιακό σεξ, όπως τα προφυλακτικά και τα γάντια για το fingering και το fisting. Και, μην ξεχνάτε να βράζετε τον δονητή μεταξύ των χρήσεων! Ή να του φοράτε προφυλακτικό αν το χρησιμοποιείτε με πολλαπλούς συντρόφους ταυτόχρονα (Alex Berg)

10. Στις λεσβίες αρέσει το "από πίσω";

Οι λεσβίες όπως και τα straight ζευγάρια, θέλουν όλη την απόλαυση. Είτε με τον δονητή, είτε με τα δάχτυλα, το λεσβιακό σεξ περιλαμβάνει την πίσω... πόρτα (Alex Berg)

11. Οι λεσβίες θέλουν κάποιες φορές απλώς να πηδήξουν;

Οι λεσβίες, όπως οι γκέι και οι straight άντρες μερικές φορές θέλουμε απλώς να πηδήξουμε. Το λεσβιακό σεξ μπορεί να είναι και σεξ χωρίς συναισθήματα, μόνο για να περάσουμε καλά (Alex Berg).

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...