Σε νοσοκομείο η Sinead O' Connor μετά το βίντεο απόγνωσης

Η αγαπημένη Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sinead O' Connor βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο μετά το σπαρακτικό βίντεο που ανήρτησε στο facebook και προκάλεσε κύμα ανησυχίας για την υγεία της.

Η 50χρονη καλλιτέχνης στο βίντεο εμφανιζόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έλεγε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας και έδινε τεράστιο αγώνα για να κρατηθεί ζωντανή μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο θαυμαστές της έσπευσαν στο μοτέλ στο οποίο διέμενε στο Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια, αναζητώντας την οικογένειά της και φίλους της. 

Όπως αποκαλύπτει η Mail, η O'Connor βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεί, γεγονός που καθησύχασε τους θαυμαστές της. Ένας φίλος της ανακοίνωσε στη στη σελίδα της στο Facebook ότι «είναι περιτριγυρισμένη από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη».

«Γεια σε όλους, γράφω εκ μέρους της Sinead, για να γνωστοποιήσω σε όλους όσους την αγαπούν ότι είναι ασφαλής και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας. Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Ζήτησε να δημοσιευθεί αυτό το μήνυμα γνωρίζοντας ότι ανησυχείτε γι 'αυτήν. Δεν θα απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οπότε παρακαλώ δείξτε κατανόηση. Ελπίζω ότι αυτό θα σας ευχαριστήσει», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η O' Connor παλαιότερα ειχε δηλώσει δημόσια ότι είχε κάνει δεσμό με τρεις γυναίκες κατά την διάρκεια της ζωής της. Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια του λεσβιακού κοινού.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ έχει κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν.
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...