ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ HIV/AIDS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η Θετική Φωνή, σε συνεργασία με το AIDS Healthcare Foundation, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διοργανώνει επιστημονική Διημερίδα με τον τίτλο «Ελληνική Δικαιοσύνη και HIV/AIDS», τη Δευτέρα 10 και τη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, στην αίθουσα ΝΙΚΗ.

Η Διημερίδα θα εστιάσει στα δυο σημαντικά πεδία εμπλοκής του νόμου με τον HIV/AIDS, την ποινική αντιμετώπιση της μετάδοσης και έκθεσης στον ιό, καθώς και τα νομικά δικαιώματα προστασίας των οροθετικών ατόμων.

Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε μεταξύ των ομιλητών μας Ανώτατο Δικαστή της Αυστραλίας (Hon. Michael Kirby), εκπρόσωπο της Εισαγγελίας του Στέμματος της Αγγλίας (ms Samantha Thompson), εκπρόσωπο του UNAIDS, καθώς και καταξιωμένους Έλληνες νομικούς. Οι εργασίες ξεκινούν στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 10/12 και ολοκληρώνονται στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης 11/12.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για πληροφορίες:
Κωνσταντίνος Κουλαξής 6945104907

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...