Ποιος θα με Αγαπήσει Τώρα;

"Ποιος θα με αγαπήσει τώρα;" Στο Γαλλικό Ινστιτούτο για την υποστήριξη ανθρώπων που ζουν με HIV

Ο Σαρ είναι ένας πρώην αλεξιπτωτιστής του Ισραηλινού στρατού, ο οποίος εκδιώχθηκε από το κιμπούτς όπου ζούσε, μετά την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ζώντας με AIDS τα τελευταία 17 χρόνια στο Λονδίνο, κρατάει την οικογένειά του σε απόσταση και περνάει το χρόνο του σε πρόβες και παραστάσεις με την London Gay Men’s Chorus, της οποίας είναι περήφανο μέλος. Καθώς ο καιρός περνάει όμως νοιώθει ολοένα και περισσότερο την ανάγκη να γυρίσει πίσω στις ρίζες και τον τόπο του.

Το «Ποιος θα με αγαπήσει τώρα;» είναι το συγκινητικό οδοιπορικό της επιστροφής του, που κέρδισε το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Με αφορμή την ιστορία του Σαρ, τα αδέρφια Heymann, γνωστοί από την προηγούμενη ταινία τους “Mr Gaga”, ισορροπούν επιδέξια μεταξύ ευφορίας (οι σκηνές πρόβας με την χορωδία είναι πραγματικά απολαυστικές) και συγκίνησης, για να διηγηθούν μια ιστορία για την αποδοχή, την αγάπη που υπερβαίνει τις προκαταλήψεις και τις οικογένειες, όχι μόνο τις βιολογικές αλλά κι εκείνες που διαλέγει καθένας για τον εαυτό του.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

- Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών - Την προβολή θα προλογίσει ο Κωστής Χατζημωράκης, Διευθυντής του Κέντρου Ζωής, για την υποστήριξη ανθρώπων που ζουν με HIV. Θα ακολουθήσει Q&A.

Masterclass:

- Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 Masterclass «Πώς να χτίσετε σχέση με το χαρακτήρα της ταινίας σας» από τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Tomer Heymann.

Μία συνεργασία του Cinedoc με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου / Hellenic Film Academy, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, Film Factory, που πραγματοποιείται φέτος τον Δεκέμβρη για έβδομη χρονιά.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. (16/12, Ωδείον Αθηνών - Athens Conservatoire, Αίθουσα Άρης Γαρουφάλης).

Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ - Ισραήλ στην Ελλάδα | Israel in Greece
Σε συνεργασία με το Κέντρο Ζωής- Centre For Life- Kentro Zoiswww.kentrozois.gr

f.b. event

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...