Το συνέδριο των ΛΟΑΔ Αστυνομικών Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε το συνέδριο των ΛΟΑΔ Αστυνομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Αρχηγείο Ομοσπονδιακής Αστυνομίας Βελγίου στις Βρυξέλλες.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Υπαστυνόμος Α΄ του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Μιχάλης Λώλης. Ο Μιχάλης Λώλης εκλέχτηκε ομόφωνα μέλος του Οργανισμού  EGPA ως "Single member of Greece" στο Παγκόσμιο ΛΟΑΔ Συνέδριο για Επαγγελματίες Ποινικής Δικαιοσύνης τον περασμένο Αύγουστο στο Άμστερνταμ.

p9

Στο συνέδριο εκπρόσωποι των 15 χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών παρουσίασαν τα πεπραγμένα του 2016,  ελήφθησαν αποφάσεις με βάση των απολογισμό των δράσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών και τέθηκαν οι στόχοι και το σχέδιο των δράσεων για το 2017.

Επίσης αποφασίστηκε η προώθηση αστυνομικής καμπάνιας με κεντρικό σύνθημα "We say no to hate".

Ο Έλληνας εκπρόσωπος, Μιχάλης Λώλης  ανακοίνωσε στους Ευρωπαίους συναδέλφους του την προσπάθεια δημιουργίας της "Δράσης Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" με μέλη αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και την ύπαρξη εντός της Ένωσης αυτής, Τμήματος που θα ασχοληθεί με την προάσπιση των ΛΟΑΔ Δικαιωμάτων με την ονομασία"ΛΟΑΔ Δράση Αστυνομικών".

Επίσης εισηγήθηκε την πραγματοποίηση του επόμενου συνεδρίου της Ομάδας στην Αθήνα τον επόμενο Οκτώβριο, εισήγηση που έγινε τιμητικά αποδεκτή!

p1 p2 p3 p4 p5 p7 p8

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...