Bush or Butch Party (archive)

Πάντα τα παρτυ μας έχουνε από πίσω τους ένα άμεσο ή έμμεσο πολιτικό νόημα. Ένα πάρτι για κορίτσια και τους φίλους τους, ένα party αφιερωμένο στο military look γιατί επιτέλους η μόδα που έρχεται την επικροτούμε αλλά τονίζουμε ότι τα στρατιωτικά ρούχα και role play (παιχνίδια ρόλων) είναι καλά να περιορίζονται στο κρεβάτι μας και στην διασκέδαση.

A party of Army Girls who want to have fun and are against the men' s wars and their politics.

Φορέστε το στρατιωτικό σας παντελόνι, μπλουζάκι, καπέλο ή μόνο το στρινγκ παραλλαγής και ελάτε σε ένα party με μια στρατιά κοριτσιών που θέλουν να διασκεδάσουν και να παίξουν (μεταξύ τους).

Όλες οι residents Djs που έχουνε περάσει από τα πλατό των Cyberdykes σε μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό, καμάκι και άποψη γιατί τα Cyberdykes Parties είναι οι γυναικείες πολιτιστικές παρεμβάσεις στην πόλη μας από το 1995.

Bush or Butch?
Ένα Party που θα σας μείνει αξέχαστο!!!!

"Τα military ρούχα είναι της μόδας, ο πόλεμος όμως δεν είναι μόδα."

Η Madonna πλασάρει μόδα αλλά δυστυχώς όχι πολιτική άποψη. Όταν η Madonna μιλάει για sex και μόδα έχει πολλά να δείξει όταν όμως θέλει να εκφράσει πολιτική άποψη καλύτερα να την κράτηση για τον εαυτό της. Η Madonna στο video clip της, American Life ρίχνει χειροβομβίδα στον Bush. Η Madonna δηλώνει ότι προσεύχεται, μπροστά στο εικονοστάσι, για τα Αμερικάνικα στρατά και αποσύρει το video clip της για να μην πληγώσει τους Αμερικάνους πεζοναύτες, ενώ το video clip της είχε ήδη απαγορευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Dress Code: Military look, uniforms, leather, vinyl, pvc.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.30

Το MAD CLUB βρίσκεται στο παλιό Lobby, Ερμού και Αυλητών.

*To Flyer είχε κυκλοφορήσει με το πρόσωπο να φαίνεται, το μαύρο στο πρόσωπο το προσθέσαμε
γιατί μας το ζήτησε η κοπέλα στην φωτογραφία που έχει πλέον γίνει μαμά 🙂

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...