Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών 2008 (6-20/9/08, Ερεσσός)

Είναι η 8η χρονιά φέτος που θα διοργανωθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών στη γενέτειρα της Σαπφώς στην Λέσβο. Δυο γεμάτες εβδομάδες γεμάτες με δραστηριότητες από γυναίκες για γυναίκες

Συναυλίες, DJ sets, workshops, εκθέσεις, εργαστήρια, σεμινάρια και πολλά άλλα μας προετοιμάζουν πυρετωδώς οι διοργανώτριες του Φεστιβάλ Γυναικών Wendy Jansen και Joy Sturgess και είναι ανοιχτές στις προτάσεις σας για οτιδήποτε έχετε να προτείνετε. Το ζήτημα είναι να γίνει ένα επιτυχημένο event.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν παραστάσεις, διαγωνισμοί κλπ. με γυναίκες όχι μόνο από όλη την Ελλάδα αλλά από όλο τον κόσμο.

Για πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.womensfestival.eu ή τηλεφωνήστε στο: 22530-52202.

Τα τελευταία νέα του Φεστιβάλ από την Wendy Jansen

H Dalâl Marouf θα φέρει μερικούς από τους μουσικούς της φίλους στην Σκάλα, Ερεσού φέτος και αυτό σημαίνει ότι οι παρευρεθείσες θα απολαύσετε 2 έξτρα αξέχαστες performances κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο. Πέρα από το σόλο κοντσέρτο που θα μας παρουσιάσει η Dalâl τώρα υπάρχουν σχέδια για 2 παραπάνω performances με τα μέλη των συγκροτημάτων της Dalâl, Roxxy και Groove the Princess. Μια βραδιά σας υπόσχεται να σας ικανοποιήσει τα ροκ γούστα σας ενώ η άλλη βραδιά θα έχει μια θεματική ντίσκο!

Οι φίλοι της που θα τιμήσουν το φεστιβάλ με την παρουσία τους είναι οι : Lies Schilp, Janice Williams, Marianne Stel, Phaedra Kwant και Mandy Hopman

Περισσότερες πληροφορίες

Εδώ μπορείτε να δείτε στο YouTube ένα βίντεο για το Φεστιβάλ

Κατάδυση για Μπουκάλια (Bottle Dive) - Ένα event για το καθαρισμό της παραλίας

Διασκεδάστε και βοηθήστε παράλληλα να καθαρίσετε την παραλία και ίσως έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα δώρο. Τα τελευταία χρόνια, στο τέλος του καλοκαιριού μετά τη λήξη του Φεστιβάλ όλοι επιστρέφανε σπίτια τους και οι διοργανωτές μένανε με μια παραλία γεμάτη από πλαστικά μπουκάλια.

Όχι πια!

Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που η Christine Leitloff θα οργανώσει το διασκεδαστικό διαγωνισμό Κατάδυση για Μπουκάλια. Ένας διαγωνισμός που σκοπό θα έχει να μαζευτούν τα μπουκάλια και σκουπίδια από το πάτο της θάλασσας. Το προφανές κέρδος είναι μια πιο όμορφη παραλία καθώς και ένα πιο υγιές οικοσύστημα. Για μια κοινωνία που βασίζεται σχεδόν εξ'ολοκλήρου στο τουρισμό και το ψάρεμα αυτά είναι τεράστια πλεονεκτήματα. Η Κατάδυση για Μπουκάλια θα διεξαχθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και η διοργάνωση θα απονείμει ένα βραβείο για αυτήν που θα μαζέψει τα περισσότερα σκουπίδια από τη θάλασσα και τις ακτές

Διαγωνισμός Crazy Olympics (Τρελοί Ολυμπιακοί)

Οι Τρελοί Ολυμπιακοί σας υπόσχονται διασκεδαστικούς διαγωνισμούς με πολλά βραβεία. Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το απόγευμα στην παραλία, ακριβώς έξω από την Καντίνα Moon και ανάλογα με το πόσο Τρελοί θα είναι μπορεί και να διαρκέσουν 2 και 3 ώρες.

Ο προπονητής σας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών θα είναι η Christine Leitloff, η οποία είναι η υπεύθυνη για τα αθλητικά γεγονότα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ!

Κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει 4-6 γυναίκες και αυτές που αναμένεται να συμμετάσχουν θα φορέσουν μαντήλι στα μάτια, θα ιδρώσουν λίγο και σε κάποιο σημείο ίσως βραχούν και τελείως!

Πληροφορίες για τα αγωνίσματα μπορείτε να βρείτε εδώ

Πως βλέπουν οι γυναίκες την ιδέα να γίνουν γονείς ή να υιοθετήσουν το παιδί μιας άλλης γυναίκας;

Τι σημαίνει για ένα παιδί να έχει γκέι γονείς;

Αυτό το εργαστήρι θα προσπαθήσει να εξετάσει τα πολλά θέματα που προκύπτουν για τις γυναίκες και τα παιδιά τους στις πολλές εκδοχές της 'οικογένειας' που υπάρχουν σήμερα στην ολοένα και εξελισόμενη κοινωνία μας.

Η υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Kate Young, μια ομαδική ψυχολόγος με πείρα στον τομέα των παιδιών και της εφηβικής ανάπτυξης, και που έχει ασχοληθεί με γονείς και παιδιά για 30 χρόνια στην Βρετανία και είναι η ίδια μια λεσβία γονέας για τα 28 από αυτά τα 30 χρόνια.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...