Μελίνα Ασλανίδου & Ραλλία Χρηστίδου

Μελίνα Ασλανίδου & Ραλλία Χρηστίδου
στο μπουζούκι, ο δεξιοτέχνης, Μανώλης Καραντίνης

R u σικ enough 2?

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Μουσική διεύθυνση: Χρήστος Αλεξάκης

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο κοριτσιών, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ραλλία Χρηστίδου παίρνουν δεύτερη παράταση και συνεχίζουν, δυνατά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Σταυρό του Νότου, Απέναντι, με πολύ κέφι!

Τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια, διασκευασμένα με την παιχνιδιάρικη διάθεση του Χρήστου Αλεξάκη και ερμηνευμένα με τον φρέσκο τρόπο από τις δύο νεαρές τραγουδίστριες, χαρίζουν ισχυρές δόσεις διασκεδάσεις στους εκατοντάδες επισκέπτες της μουσικής σκηνής.

Από την άλλη, ο δεξιοτέχνης -rock’n’rolla- Μανώλης Καραντίνης παίρνει πάνω του κάθε σολιστική στιγμή και πότε παίζει πάνω σε λαϊκούς δρόμους και πότε μας εκπλήσσει κάνοντας ροκ σόλο… με το μπουζούκι του!

Έτσι, λοιπόν και μακριά από τα στενά, καθιερωμένα όρια των μουσικών προγραμμάτων και πέρα από κάθε ταμπέλα, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ραλλία Χρηστίδου έχτισαν γέφυρες για να ενώσουν τη Δύση με την Ανατολή. Το Μαρόκο με την Ήπειρο, τα Ρεμπέτικα με τη Ροκ, τα Βαλκάνια με τη Λατινική Αμερική.

Καρσιλαμάδες και χασαποσέρβικα. Αμανέδες και τσιφτετέλια. Maria Mena και Ελένη Βιτάλη. Στράτος Διονυσίου και Χατζηδάκις. Όλα μαζί διασταυρώνονται, αλληλοσυμπληρώνονται και συνθέτουν τις πιο διασκεδαστικές Αθηναϊκές βραδιές.

Διεύθυνση ορχήστρας, ενορχηστρώσεις, πλήκτρα & τρομπόνι: Χρήστος Αλεξάκης
Μπάσο: Κώστας Γιαννίρης
Τύμπανα: Βαγγέλης Καλαμάρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Κρουστά, Νεϋ, φλογέρες, φωνητικά: Ανδρέας Σίκκης

Μελίνα Ασλανίδου & Ραλλία Χρηστίδου στο Σταυρό του Νότου, Απέναντι. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο. Ώρα προσέλευσης: 22.30. Είσοδος με ποτό 15€. Τηλεφωνα κρατήσεων: 210-9226975

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...