Οι λεσβιακές ταινίες του 7th OUTVIEW FILM FESTIVAL

Την Παρασκευή 26/4 θα ΜΑΣ δούμε:

Αν το «Kiss Me» ήταν μια εύκολη, συνηθισμένη καταγραφή μια λεσβιακής ιστορίας-ρομάντζο, έχουμε αφήσει για την τελευταία Παρασκευή του Φεστιβάλ δυο δυνατές λεσβιακές ταινίες και μάλιστα παρουσία των δημιουργών τους.

ΗΟΜΕ IS YOU: Η πρώτη ταινία, την Παρασκευή 26/4 στις 17.45, είναι το Ισραηλινό «Home is You». Φανταστείτε μέσα στη σχέση σας να υπήρχε μια κάμερα που εναλλάσσει χέρια μεταξύ εσάς και της αγαπημένη σας. Μια κάμερα που καταγράφει όχι μόνο τον έρωτά σας, αλλά και το coming out σας στους γονείς σας και τις επιπτώσεις του… Δε θέλω να σας πω περισσότερα !

 Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ, να έρθετε στην ταινία για τη συνέχεια και να γνωρίσετε από κοντά τις κοπέλες που το γύρισαν, αφού θα είναι παρούσες στην προβολή. Βλέποντας το τρέιλερ μπορείτε να καταλάβετε την ουσία της ταινίας : το ότι η μη αποδοχή των γονέων βαραίνει και τον έρωτα. Οι Ισραηλινές, με πολύ ειλικρίνεια και θάρρος, καταγράφουν τη σχέση τους σε κάθε της λεπτομέρεια και διάσταση, χωρίς να αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Δημιουργούν, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ, μια ταινία που σπάει ταμεία με το πραγματικό της σενάριο και της εξαίρετες «ηθοποιούς» της.

Κάντε κλικ στο λινκ και στο τέλος της ταινίας είναι το τρέιλερ:
https://outview.gr/content/home-you

WOMEN’S LAKE: Αμέσως μετά πάμε Γερμανία, σε ένα ονειρικό τοπίο, στο οποίο ανακατεύονται δυο ζευγάρια λεσβιών, διαφορετικών γενεών. Δυο, όπως θα λέγαμε, «ζωηρές και πιτσιρίκες» και δυο γυναίκες στα 40+. Ένα πολυτελές σπίτι στις εξοχή, μια σχέση που φθείρει, ένας επιπόλαιος έρωτας, μια εκπληκτική καταγραφή αυτού που όντως βιώνουμε εμείς οι μεγαλύτερες σε μακρόχρονες σχέσεις. Σχέσεις που έχουν χάσει το πάθος τους αλλά στις οποίες έχει μείνει η αγάπη... Μέσα από τις συγκρούσεις και τα παιχνίδια ερωτισμού, θα επικρατήσει εντέλει η σχέση? Θα ξεπεραστεί το παθιασμένο «παράνομο» φλερτ? Όλα αυτά, διαδραματίζονται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, με δυνατές και όμορφες γυναίκες, με μία κάμερα που σου κόβει την ανάσα.

Πραγματικά και τις δυο ταινίες ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ!

Κάντε κλικ στο λινκ και στο τέλος της ταινίας είναι το τρειλερ:
https://outview.gr/content/woman%E2%80%99s-lake-frauensee

ROUTE OF ACCEPTANCE: Και φυσικά την Πέμπτη 25/4 στις 21.45 ελάτε για το «Route of Acceptance». Γιατί πάντα έχουμε την περιέργεια... αν είχα διαλέξει «αυτό» τι θα γινόταν μετά, πώς θα διαμορφωνόταν η ζωή μου? Μια ταινία που δείχνει όλα τα πιθανά σενάρια διαφορετικών επιλογών μιας 18χρονης λεσβίας.

Κάντε κλικ στο λινκ και στο τέλος της ταινίας είναι το τρέιλερ:
https://outview.gr/content/route-acceptance-0

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...