Εκδήλωση 30/11 @ I.P.P.O. BAR με αφόρμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού του AIDS, διοργανώνουμε στις 30/11 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο "I.P.P.O. BAR", Θησέως 11, Σύνταγμα.

Μεταξύ άλλων στην βραδιά θα παρουσιαστεί το trailer του ντοκιμαντέρ Ruins (της Ζωής Μαυρουδή) το οποίο αναφέρεται στο θέμα της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών. Ταυτόχρονα θα υπάρχει έκθεση ομαδικής φωτογραφίας από το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας "ΕΝΝΕΑ", με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπάτηση των δικαιωμάτων της γυναίκας.

Λόγω της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS, θα βρίσκεται στον χώρο stand από την ομάδα Ath Checkpoint έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να ενημερωθει σχετικά με τον ιό.

Στην βραδιά θα παρευρεθούν τα εξής σωματεία, ομιλητές και σύλλογοι ανθρωπίνων δικαιωματων:

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Οροθετικών Γυναικών, Ζακ Κωστόπουλος (Ath Checkpoint), Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας (ΛΟΑ), Oικογενειες Ουρανιο Τόξο, Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, Σταματοπούλου Κατερίνα (Πτυ/χος Τμήματος Πολ. Επιστήμης κ' Δημ. Διοίκησης ΕΚΠΑ), Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας "ΕΝΝΕΑ".

Στο τέλος της βραδιάς θα διεξαχθεί λαχειοφόρος  αγορά, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Οροθετικών Γυναικών. 

Σας περιμένουμε όλους να επικοινωνήσουμε, να βοηθήσουμε, να ενημερωθούμε!!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...