Αυτές είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες που θα σου χαρίσουν ανεπανάληπτους οργασμούς

Είτε μιλάμε για αυνανισμό είτε για ερωτική συνέρευση το πολυπόθητο αποτέλεσμα είναι ένα και δεν είναι άλλο φυσικά από τον οργασμό. Όλες μας ξέρουμε τα μυστικά του σώματός μας και πως θα φτάσουμε στο μεγάλο Ω πιο σύντομα, υπάρχουν όμως και κάποια ανεξερεύνητα σημεία, που συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάψουν άμεσα να είναι ανεξερεύνητα!

Το σώμα της γυναίκας είναι γεμάτο από μυστικές ερωτογενείς ζώνες που εγγυώνται βαθύτερη ικανοποίηση και πιο δυνατούς οργασμούς. Ανακαλύψτε τις ζώνες αυτές και δώστε στη σχέση σας μια νέα διάσταση.

Φυσικά, μην ξεχνάμε πως ένας οργασμός δεν είναι αποκλειστικά θέμα ευχαρίστησης αλλά και καλής υγείας. Δες εδώ πώς ένας οργασμός σε βοηθάει να διατηρήσεις την καλή σου υγεία.

Πρόσωπο

Το πρόσωπό σας είναι γεμάτο από ερωτογενείς ζώνες που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Από τις ρίζες των μαλλιών σας μέχρι τα φρύδια και τα μάγουλα, υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούν να προκαλέσουν ανατριχίλες αν τα χαϊδέψετε, τα φυσήξετε ή τα φιλήσετε απαλά.

Στόμα

Το φιλί είναι μια ισχυρή ερωτική επαφή που μπορεί να σας ερεθίσει περισσότερο απ' ό,τι νομίζετε. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μεταφέρονται σημαντικές γενετικές πληροφορίες μέσω του φιλιού. Όταν αισθάνεστε και γεύεστε το σύντροφο σας μέσω ενός φιλιού, μπορείτε να κατανοήσετε τη γενετική του δομή και να καταλάβετε αν είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς.

Μύτη

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η ανθρώπινη μύτη έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ερωτική έλξη. Ο Ελβετός καθηγητής Ζωολογίας Claus Wedekind έκανε ένα από τα πρώτα πειράματα σχετικά με την ανθρώπινη μυρωδιά και την έλξη που συνδέεται με αυτήν και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες μπορούν να ανιχνεύσουν λεπτές διαφορές στη μυρωδιά των ανδρών, που τους βοηθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να τους έχουν ως μόνιμους συντρόφους.

Λαιμός

Ο λαιμός είναι ένα από τα πιο ερωτογενή σημεία στο γυναικείο σώμα. Ένα απαλό άγγιγμα στον λαιμό μπορεί να προκαλέσει ισχυρή διέγερση.

Αφαλός

Ένα φιλί γύρω από τον αφαλό ή μια αναπνοή σε αυτήν την περιοχή μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα.

Κλειτορίδα

Μόνο το 25% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό με την κλειτοριδική διέγερση. Εάν ο αγαπημένος της αφιερώσει 20 λεπτά στα προκαταρκτικά, όπως η κλειτοριδική διέγερση, αυτό το ποσοστό αγγίζει το 90%.

Περίνεο

Η περιοχή ανάμεσα στο αιδοίο και στον πρωκτό έχει ένα πυκνό δίκτυο από νευρικές απολήξεις που μπορούν να προκαλέσουν διέγερση όταν πιέζονται ή όταν γίνεται μασάζ.

Στήθος

Το στήθος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία στο γυναικείο σώμα. Ένα απαλό άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει ισχυρή διέγερση.

Οπίσθια

Ένα ελαφρύ spanking ή ένα μασάζ στα οπίσθια μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, ανεβάζοντας έτσι τη λίμπιντο στα ύψη! Δεν μπορούμε φυσικά να μην αναφέρουμε και τον πρωκτό που θεωρείται από τις Νο1 ερωτικές ζώνες, ρίξε μια ματιά, λοιπόν, σε αυτό το άρθρο που θα σου μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις την πρώτη σου πρωκτική σφήνα.

Εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος είναι ο μεγαλύτερος ερωτογενής μυς στο σώμα. Ένα κοκτέιλ από σεξουαλικές ορμόνες μπορεί να απογειώσει τη λίμπιντο, ενώ οι νευροδιαβιβαστές, όπως η ντοπαμίνη, δημιουργούν εθισμό στο αγαπημένο πρόσωπο.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...