Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μιλάει για την προσωπική του ζωή

Για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τη θεατρική παράσταση, «Το Τίμημα», στην οποία συμμετέχει μίλησε ο Χρήστος Σιμαρδάνης, καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Τρίτης.

Όταν η συζήτηση πήγε στην προσωπική ζωή του γνωστού ηθοποιού - έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος - ρωτήθηκε αν η μοναξιά στα gay ζευγάρια είναι μεγαλύτερη απ ότι στα straight. «Δεν νομίζω πως υπάρχει στις βασικές και πολύ ουσιαστικές αξίες της ζωής καμία διαφορά. Και στη μοναξιά, δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη. Εάν ψάξεις την αλήθεια, πόσα straight ζευγάρια είναι κατάμονα στην πραγματικότητα;», απάντησε ο Χρήστος Σιμαρδάνης και συνέχισε: «Δεν βλέπω καμία διαφορά, γιατί βλέπω πολλά straight ζευγάρια που μένουν μαζί είτε γιατί το έχουν συνηθίσει, είτε για να μην πληγώσουν τα παιδιά τους... Αυτό το απεύχομαι και δεν θα ήθελα να μου συμβεί κι επειδή έχω στο μυαλό μου και στην ψυχή μου το "μοντέλο" του μεγάλου έρωτα των γονιών μου, μόνο τέτοια πράγματα θέλω να ζω. Αν δεν έρθουν, προτιμώ να είμαι μόνος μου κι όχι με κάτι που να "μοιάζει"».

Όσο για το ποια είναι η γνώμη του σχετικά με τις παρελάσεις "υπερηφάνειας" των ομοφυλόφιλων; «Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια χαρακτηριστικά μου ανθρώπινα. Δεν νιώθω περήφανος, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να νιώθεις περήφανος αν είσαι τίμιος, καλός πατέρας και όλα αυτά»

Πηγή: Protothema.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...