Έδωσε μάχη κατά των γάμων ομοφυλοφίλων και τώρα παντρεύει την κόρη του με γυναίκα

Έδωσε μάχη κατά των γάμων ομοφυλοφίλων και τώρα παντρεύει την κόρη του με γυναίκα

Η ζωή κάνει κύκλους, λένε και αυτή η ρήση βρήκε πλήρη εφαρμογή στην περίπτωση του δικηγόρου Τσαρλς Κούπερ από τις ΗΠΑ.

Ο συγκεκριμένος ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της άποψης ότι πρέπει να απαγορευτούν οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων. Μάλιστα κινήθηκε νομικά και έφτασε ως το ανώτατο δικαστήριο, προκειμένου να καταργηθεί η απόφαση της πολιτείας στην Καλιφόρνια που έδινε το δικαίωμα σε άτομα του ίδιου φύλου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο Κούπερ τότε είχε δεχθεί έντονη κριτική από oμοφυλόφιλους, αλλά δεν έκανε πίσω.

Η ζωή, όμως του έπαιξε ένα παιχνίδι που δεν φανταζόταν ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της έφεσης κατά της απαγόρευσης γάμων ομοφυλοφίλων, ο Κούπερ έμαθε ότι ένα από τα παιδιά του είναι gay και τώρα ετοιμάζεται να το παντρέψει!

Ο λόγος για την κόρη του, η οποία διατηρεί δεσμό εδώ και πολλά χρόνια με μία γυναίκα και σύντομα θα παντρευτούν. Ο ίδιος, μάλιστα, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι βοηθάει στις προετοιμασίες και πως πλέον έχει αλλάξει άποψη.

Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο στη Μασαχουσέτη, η οποία είναι μία από τις 17 πολιτείες που επιτρέπουν τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.

«Η κόρη μου, η Άσλεϊ, βρήκε τον δρόμο της ευτυχίας στο πρόσωπο μίας άλλης νεαρής γυναίκας, της Κάσεϊ και ανυπομονούμε για το γάμο σε λίγες εβδομάδες», δήλωσε στο associated press ο Κούπερ.

Πηγή: enikos.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...