Η στιγμή που 20χρονος αποκαλύπτει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος

Η στιγμή που 20χρονος αποκαλύπτει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος

Σαρώνει στο διαδίκτυο το βίντεο του 20χρονου  Daniel Ashley Pierce από την Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος αποφάσισε να πει στην οικογένεια του πως είναι ομοφυλόφιλος και να καταγράψει μυστικά την στιγμή με το κινητό του.

Αρχικά η μητριά του, του φωνάζει απειλώντας τον ότι θα τον πετάξει έξω από το σπίτι."Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι επιλογή σου αλλά εγώ πιστεύω στον λόγο του Θεού και ο Θεός δεν δημιούργησε κανέναν γκέι. Είναι ένας δρόμος που πρέπει να αλλάξεις. Πήγαινε σε όποιον επιστήμονα θες. Εγώ βαδίζω ανάλογα με τον λόγο του Θεού» ακούγεται μια φωνή που εικάζεται ότι ανήκει στη μητριά του.

Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι από τη στιγμή που ο Pierce επιλέγει αυτό τον δρόμο θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι γιατί "δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι στηρίζω ό,τι κάνεις".

Σύντομα η κουβέντα ξεφεύγει και γιαγιά και μητριά αρχίζουν να χειροδικούν εναντίον του παιδιού βρίζοντας το με χυδαίες εκφράσεις.

"Είσαι γεμάτος σκ@τ@. Μου είπες στο τηλέφωνο ότι έκανες την επιλογή σου. Ξέρεις ότι δεν γεννήθηκες έτσι. Ήξερες ότι καταδίκαζες το καλό όταν έκανες αυτή την επιλογή. Ήξερες ότι ο πατέρας σου έκανε τα πάντα για να σε μεγαλώσει. Δεν έπρεπε να του το κάνεις αυτό" ακούγεται να λέει η μητριά.

Το βιντεάκι ανέβηκε πρώτα από τον φίλο του Pierce και έκανε πάνω από 700.000 views. Η ιστορία του Pierce δημοσιεύτηκε στο Advocate, το Daily Dot και το New Civil Rights Movement. Μια καμπάνια στήριξης ξεκίνησε αμέσως για να μπορέσει να ζήσει ο Pierce, μέχρι να βρει δουλειά και σε μια ημέρα συγκεντρώθηκαν $19,000.

ΠΗΓΗ: news247.gr/

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...