Σάλος με το ομοφοβικό tweet του Νικολόπουλου εναντίον του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη το ομοφοβικό tweet του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου που είχε στόχο τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ.

Την Τετάρτη, ο βουλευτής Αχαΐας ανήρτησε στον λογαρισμό του στο Twitter το ακόλουθο σχόλιο: «Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών στην Ευρώπη των που----ών. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του!!»

Οταν έμαθε ο Μπετέλ για το σχόλιο του έλληνα βουλευτή, του απάντησε στο Twitter: «Άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι αλλά δεν ομιλώ ελληνικά. Συγγνώμη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής μετά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα και την απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φρόντισε να διαγράψει το εμετικό tweet αλλά ήταν πλέον αργά αφού πολλοί χρήστες του Facebook το είχαν αποθηκεύσει με αποτέλεσμα την Πέμπτη να αναδημοσιεύεται παντού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Νικολόπουλος επανήλθε «διορθώνοντας» το αρχικό του tweet, με ένα νέο, εμφανώς ειρωνικό μήνυμα: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

Ο κ. Μπετέλ επανήλθε με νέο tweet στο οποίο αναφέρειQ «οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου με τον έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός μεμονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα».

Πηγή: tanea.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...