Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της

Με διαμαντένιο δαχτυλίδι και σαμπάνια, η μεγάλη τενίστρια γονάτισε και ζήτησε από την αγαπημένη της να την παντρευτεί!

Η θρυλική μορφή του γυναικείου τένις, η 57χρονη σήμερα Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, κάνει το επόμενο βήμα της ζωής της. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, έκανε πρόταση γάμου στην Τζούλια Λεμίγκοβα, 42 ετών, με την οποία είναι μαζί εδώ και οκτώ χρόνια.

Μπορεί η πρόταση γάμου να μην έγινε ακριβώς «on air», καθώς η εκπομπή για το US Open στην οποία συμμετείχαν και οι δυο ήταν σε «break», εν τούτοις, οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες την περιέγραψαν αναλυτικά. Σύμφωνα με τους... αυτόπτες μάρτυρες λοιπόν, μόλις έπεσαν οι διαφημίσεις, η Ναβρατίλοβα είπε «τώρα τις ερωτήσεις τις κάνω εγώ» και γονάτισε μπροτστά στην αγαπημένη της. Στη συνέχεια της πρόσφερε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι....

Η Λεμίγκοβα έβαλε τα κλάμματα από τη συγκίνηση, σηκώθηκε και αγκάλιασε τη σύντροφό της, λέγοντας το «ναι». Αμέσως μετά, άνοιξαν μια ΜΟΕΤ σαμπάνια για να γιορτάσουν το κοινό τους μέλλον.

Η 59χρονη Ναβρατίλοβα έχει σχέση με την πρώην Μiss ΕΣΣΔ από το 2006, ενώ το 2010 καταπολέμησε με επιτυχία τον καρκίνο του στήθους που της διεγνώσθη.

Πηγή:protothema.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...