Πέταξαν από το λεωφορείο γκέι ζευγάρι για ένα πεταχτό φιλί

Για ένα πεταχτό φιλί βρέθηκε εκτός λεωφορείου ένα γκέι ζευγάρι στο Λονδίνο. Η υπόθεση που έρχεται μετά την παρόμοια που συνέβη στο Brighton όπου εμπορικό κέντρο απείλησε με αποβολή δυο γυναίκες επειδή φιλήθηκαν. Την επόμενη ημέρα εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε μια μεγάλη διαμαρτυρία ανταλλάσσοντας φιλιά έξω από το κατάστημα. Για τη νέα υπόθεση διεξάγεται έρευνα από το υπ. Μεταφορών της χώρας.

Ο 23χρονος Jack James και ο φίλος του εκδιώχθηκαν από το λεωφορείο 89 που διασχίζει το ανατολικό Λονδίνο από τον οδηγό του οχήματος που καταφέρθηκε εναντίον τους με προσβλητικές και ρατσιστικές βρισιές.

«Φλυαρούσαμε και ο σύντροφός μου, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη. Τότε ο οδηγός του λεωφορείο φώναξε: Ε, εσείς οι δυο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό στο γαμημένο λεωφορείο μου ή μπορείτε να κατέβετε. Δεν θέλω να το παρακολουθήσω αυτό» λέει ο James στην Evening Standard.
 
«Όταν το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση μας, περπάτησα μέχρι τον οδηγό και τον ρώτησα ευγενικά αν μιλούσε σε μας. Η απάντηση ήταν: Ναι, αυτό είναι το λεωφορείο μου, εγώ βάζω τους κανόνες και δεν θέλω να το παρακολουθώ αυτό. Είναι αηδιαστικό. Κατεβείτε από το λεωφορείο».
 
«Μόλις κατεβήκαμε από το λεωφορείο έτρεμα ολόκληρος. Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει, όταν σταμάτησε και πάλι και ο οδηγός μας φώναξε: Δεν είστε πραγματικοί άντρες, να πάτε να γαμηθείτε».
 
«Όλοι οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, χωρίς το φόβο της κακοποίησης και η επιθετική συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη» δήλωσε για το περιστατικό ο Ken Davidson υπεύθυνος Μεταφορών για τα λεωφορεία του Λονδίνου.  «Θα ήθελε να διαβεβαιώσω τον κ. James ότι το θέμα αυτό έχει ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη και ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...