Ένα Μεγάλο Βήμα για τη Γυναικεία Απελευθέρωση: Η Ταινία "Λεσβία" του Κώστα Μαζάνη

Διαπραγματεύεται ένα σημαντικό θέμα και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση πριν καν κάνει πρεμιέρα. "Λεσβία", η ταινία του Κώστα Μαζάνη, έρχεται στις 6 Ιουλίου για να διαταράξει τα νερά και να προκαλέσει συζητήσεις.

Η Πρεμιέρα

Η πρεμιέρα της ταινίας "Λεσβία" έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο ATHENEE της Αθήνας. Η ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, είναι μια οπτική απόδοση της γυναικείας απελευθέρωσης.

Η υπόθεση ακολουθεί την ιστορία της Μελίνας και της Βιβής, δύο φοιτητριών που ζώντας τον έρωτά τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τη χαρά της ζωής αγνοώντας τι τις περιμένει παρακάτω.

Σύνθεση Κάστ

Η ταινία πρωταγωνιστούν (σε αλφαβητική σειρά) ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΟΥ, ΦΑΝΗΣ ΜΙΛΛΕΟΥΝΗΣ, ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ. Με φιλική συμμετοχή στην αφήγηση ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ.

Μουσική και Τεχνική Ομάδα

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ, ενώ την ερμηνεία αναλαμβάνει η ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ. Στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ, ενώ το μοντάζ επιμελήθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ.

Προσδοκίες και Αναμενόμενοι Αντίκτυποι

Η ταινία σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις και θα αναδείξει ζητήματα που αφορούν τη γυναικεία απελευθέρωση και την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας. Η προσέγγιση του Κώστα Μαζάνη είναι αναμενόμενο να συγκινήσει και να προβληματίσει ταυτόχρονα, καθώς προσπαθεί να διαπραγματευτεί ένα τόσο ευαίσθητο θέμα με τρόπο αυθεντικό και ανεπιτήδευτο.

Εν κατακλείδι, η "Λεσβία" του Κώστα Μαζάνη, εκτός από μια ταινία για τη γυναικεία απελευθέρωση, είναι και μια ταινία για την απελευθέρωση της κοινωνίας από τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις. Είναι ένα τολμηρό έργο που αναμένεται να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική κινηματογραφική σκηνή και να προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...