Travel Guide για sex toys: Πώς να ταξιδέψετε με ασφάλεια μαζί με τα αγαπημένα σας παιχνίδια

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά με τον υδράργυρο να χτυπάει "κόκκινο", τις παραλίες να "βουλιάζουν" από κόσμο και τα λιμάνια και τα αεροδρόμια να παίρνουν "φωτιά" από τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις τόσο για κοντινούς όσο και για πιο... εξωτικούς προορισμούς!

Ποια είναι λοιπόν τα βασικά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία καλοκαιρινή βαλίτσα; Μαγιό, πετσέτα, αντιηλιακό, γυαλιά ηλίου και φυσικά... τα αγαπημένα μας sex toys! Και επειδή τα sex toys ποτέ δεν πάνε μόνα τους ρίξε μια ματιά εδώ για τα κατάλληλα λιπαντικά (Mini Tip: Το βρώσιμο λιπαντικό με γεύση Pina Colada είναι το must αυτού του καλοκαιριού!)

Αν σκοπεύεις λοιπόν να ταξιδέψεις με αεροπλάνο πρέπει οπωσδήποτε πριν... ετοιμάσεις ταξίδι μοναχά για πάρτη της/του, που λέει και το άσμα, να διαβάσεις αυτό το άρθρο για να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευασία και την υγιεινή των sex toys σου καθώς και για το ποια πρέπει να ξεχωρίσεις από τη συλλογή σου για να... κρύψεις στις αποσκευές σου!

1. Αφαιρέστε τις Μπαταρίες

Αν το sex toy σας λειτουργεί με μπαταρίες, θα πρέπει να τις αφαιρέσετε πριν το ταξίδι. Αυτό θα αποτρέψει την τυχαία ενεργοποίηση της συσκευής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει αμηχανία ή ακόμη και να προκαλέσει την ανησυχία των επιβατών ή του προσωπικού ασφαλείας.

2. Επιλέξτε Sex Toys που Φορτίζονται με USB

Τα sex toys που φορτίζονται με USB είναι ιδιαίτερα βολικά για τα ταξίδια, καθώς μπορείτε να τα φορτίσετε από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας αν ξεχάσετε τον φορτιστή σας.

3. Επιλέξτε Μικρά και Διακριτικά Sex Toys

Πολλά sex toys είναι διαθέσιμα σε μικρά μεγέθη ή σχέδια που δεν θυμίζουν την πραγματική εμφάνιση ενός sex toy. Επιλέξτε ένα τέτοιο για το ταξίδι σας, ώστε να μειώσετε το βάρος της αποσκευής σας και να αποφύγετε τυχόν περίεργα βλέμματα. Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους δονητές τσέπης.

4. Τοποθετήστε τα Sex Toys σας σε Ελεγχόμενες Αποσκευές

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να ταξιδέψετε με ένα sex toy χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ατυχήματα είναι να τοποθετήσετε το sex toy σας στις ελεγχόμενες αποσκευές σας που θα τσεκαριστούν και θα μπουν κατευθείαν στο αεροπλάνο και όχι στη χειραποσκευή σας.

5. Αφήστε τα Θορυβώδη Sex Toys στο Σπίτι

Τα θορυβώδη sex toys μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ιδιαίτερα σε τουριστικά θέρετρα που δεν φημίζονται για την καλή τους ηχομόνωση. Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας το πιο ήσυχο sex toy σας για να αποφύγετε την ενόχληση των διπλανών δωματίων.

6. Χρησιμοποιήστε Εφαρμογές για Τηλεχειρισμό

Υπάρχουν sex toys που μπορείτε να τα ελέγχετε από μακριά με τη χρήση ειδικών εφαρμογών. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ταξιδεύετε χωρίς τον σύντροφό σας και θέλετε να διατηρήσετε μια σεξουαλική σύνδεση ακόμη και από απόσταση. Κι αν δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί ένα τέτοιο hi-tech sex toy, μην ανησυχείτε καθόλου! Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και έχουμε συλλέξει τα καλύτερα app controlled sex toys για να βάλετε φωτιά στα σεντόνια σας (και όχι μόνο) ακόμη κι όταν είστε χωριστά από το έτερον σας ήμισυ.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...