Δεν είσαι μόνη: 10+2 διάσημες που αποκάλυψαν την αγάπη τους για τις γυναίκες

Πόσες φορές αισθάνθηκες πως είσαι μόνη στον κόσμο της ομοφυλοφιλίας; Πόσες φορές ντράπηκες να μιλήσεις ανοιχτά για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις;

Η σεξουαλικότητα αποτελεί ένα πολύπλοκο και πολυδιάστατο φάσμα. Πολλοί διάσημοι άνθρωποι παγκοσμίως έχουν δηλώσει ανοιχτά την αμφιφυλοφιλία ή ομοφυλοφιλία τους, καταρρίπτοντας ταμπού και προωθώντας την διαφορετικότητα. Ας δούμε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις.

  1. Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, είναι ένα γνωστό μοντέλο που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις για την σεξουαλική της ταυτότητα. Μέσω μιας ανάρτησης στο TikTok, άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να είναι αμφιφυλόφιλη. Η δημοσίευση ήταν αινιγματική, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στους θαυμαστές της.

  1. Κάρα Ντελεβίν

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν, μίλησε στο Variety τον Ιούνιο του 2020 και εξήγησε για πρώτη φορά ότι αυτοπροσδιορίζεται ως pansexual. Η Κάρα υπογράμμισε ότι ερωτεύεται τον άνθρωπο και όχι το φύλο του.

  1. Μέγκαν Φοξ

Η γνωστή ηθοποιός Μέγκαν Φοξ επιβεβαίωσε την αμφιφυλοφιλία της σε συνέντευξή της στο Esquire το 2011. Η Φοξ τόνισε ότι πιστεύει πως οι άνθρωποι γεννιούνται bisexual και κάνουν υποσυνείδητες επιλογές βασισμένες στις κοινωνικές πιέσεις.

  1. Άμπερ Χερντ

Η Άμπερ Χερντ, γνωστή για τη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ, έχει δηλώσει ανοιχτά bisexual. Η Χερντ είχε τονίσει στο ELLE το 2010 ότι δεν ήθελε να φαίνεται ότι κρύβει κάτι και δεν ντρέπεται για τη σεξουαλική της προτίμηση.

  1. Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί, έχει μιλήσει για την αμφιφυλοφιλία της σε συνέντευξή της το 2003. Η Τζολί είχε υπάρξει σε σχέση με την ηθοποιό Jenny Shimizu και είχε τονίσει ότι αγαπά τις γυναίκες και απολαμβάνει την ερωτική επαφή μαζί τους.

  1. Ντρου Μπάριμορ

Η Ντρου Μπάριμορ, σε συνέντευξη της στο Contact Magazine αποκάλυψε ότι αισθάνεται σεξουαλική έλξη προς τις γυναίκες και τους άνδρες. Η Μπάριμορ ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό της bisexual και χαρακτηρίζει την ερωτική επαφή μεταξύ δύο γυναικών ως κάτι όμορφο.

  1. Μπέλα Θορν

Η Μπέλα Θορν δήλωσε την αμφιφυλοφιλία της μέσω Twitter το 2016. Ωστόσο, πρόσφατα η Θορν δήλωσε ότι πλέον ταυτίζεται ως pansexual, αναφέροντας ότι η σεξουαλικότητα δεν πρέπει να αφορά το φύλο, αλλά την προσωπικότητα του ατόμου.

  1. Κρίστεν Στιούαρτ

Η Κρίστεν Στιούαρτ, πρωταγωνίστρια του «Twilight», δήλωσε αμφιφυλόφιλη το 2017. Η Στιούαρτ τόνισε ότι δεν ντρέπεται για την σεξουαλική της ταυτότητα, αλλά πιστεύει ότι οι κοινωνίες πρέπει να αποδέχονται τη διαφορετικότητα.

  1. Μισέλ Ροντρίγκες

Η Μισέλ Ροντρίγκες, γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά "Fast and Furious", αποκάλυψε το 2015 ότι νιώθει έλξη τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες.

  1. Lady Gaga

Η Lady Gaga, έκανε το coming out ως αμφιφυλόφιλη σε μια συνέντευξη το 2010. Η Gaga όχι μόνο έχει δηλώσει bisexual, αλλά έχει γράψει και τραγούδι για την αμφιφυλοφιλία της.

  1. Φέργκι

Το 2010 η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Φέργκι, αποφάσισε να μιλήσει για την αμφιφυλοφιλία της.

  1. Ρίτα Όρα

Η Ρίτα Όρα, μετά από κριτική για το τραγούδι της "Girls", δήλωσε αμφιφυλόφιλη το 2018.

Η αποδοχή της αμφιφυλοφιλίας από διάσημες προσωπικότητες ενθαρρύνει την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Η σεξουαλικότητα είναι μια προσωπική πτυχή του καθενός και πρέπει να γίνεται σεβαστή.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι και Ελληνίδες διάσημες έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Διάβασε εδώ όλα όσα δήλωσε η γνωστή σεναριογράφος Αθηνά Τσαγκαράκη.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...