Όλα όσα ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε σε ένα sex shop

Ίσως έχεις φανταστεί πολλές φορές πως επισκέπτεσαι ένα sex shop αλλά νιώθεις ντροπή να το κάνεις και πράξη.  

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμα τελείως άνετοι με το θέμα του σεξ. Αν και ζούμε σε μια εποχή που η σεξουαλική απελευθέρωση έχει προχωρήσει πολύ, οι συζητήσεις περί σεξ και τα sex shops παραμένουν ακόμη ταμπού για πολλούς. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή να αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τα sexshops και να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για ντροπή ή αμηχανία. 

1. Τι είναι ένα Sex Shop; 

Τα Sex Shops είναι καταστήματα που πωλούν προϊόντα σχετικά με την ερωτική ζωή, όπως παιχνίδια, λιπαντικά, εσώρουχα, διεγερτικά sex, ρεαλιστικές κούκλες και πολλά άλλα. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια ασφαλή και άνετη ατμόσφαιρα με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τις προσωπικές επιλογές του κάθε πελάτη. 

2. Ποιος πρέπει να πάει σε ένα Sex Shop; 

Οποιοσδήποτε ενήλικας που ενδιαφέρεται για την ερωτική του ζωή και θέλει να προσθέσει κάτι νέο ή διαφορετικό στην εμπειρία του. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο ή ντροπιαστικό στο να επισκεφθείς ένα sexshop. Είναι απλώς ένας τρόπος για να εμπλουτίσεις την ερωτική σου ζωή. 

Αν νιώθεις άβολα να επισκεφτείς ένα sex shop μόνος, μπορείς να ζητήσεις από έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σου να σας συνοδεύσει. Αυτό μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να κάνει την εμπειρία πιο ευχάριστη. 

3. Τι πρέπει να ξέρω πριν πάω σε ένα Sex Shop; 

Πρώτα από όλα, πρέπει να ξέρεις ότι τα Sex Shops είναι απόλυτα ασφαλή και ότι το προσωπικό τους είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τίποτα που θες να αγοράσεις ή να ρωτήσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, απλώς ρώτησε. 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα sex shop δεν μας κρίνουν. Αντίθετα, αυτοί είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να έχουμε μια καλύτερη ερωτική ζωή. Έχουν απαντήσει σε αμέτρητες ερωτήσεις και έχουν βοηθήσει ανθρώπους να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες τους. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να ντραπούμε ή να αισθανόμαστε άβολα. Οι επαγγελματίες του sexshop μας κατανοούν και είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες. 

4. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι 

Αν δεν είσαι έτοιμος να αγοράσεις κάτι, μην το κάνεις. Μπορείς απλά να κάνεις μια βόλτα, να δεις τι προϊόντα υπάρχουν και να φύγεις. Δεν υπάρχει καμία πίεση για αγορές και δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άβολα αν δεν βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει. 

5. Το λιπαντικό δεν είναι κάτι που πρέπει να ζητάς ψιθυριστά 

Πολλές γυναίκες νιώθουν αμηχανία όταν πρόκειται να αγοράσουν λιπαντικό. Όμως, η χρήση του μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του σεξ και να προσφέρει πιο ικανοποιητικούς οργασμούς. Ακόμη και αν δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα ξηρότητας, τα λιπαντικά μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα. 

6. Τα Sex Shops δεν είναι ταμπού 

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα sexshops ως ταμπού. Ωστόσο, είναι απλά καταστήματα που πωλούν προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα κακό ή ντροπιαστικό στο να επισκεφθείς ένα τέτοιο κατάστημα. 

7. Μην ντρέπεσαι για τις αγορές σου 

Ό,τι κι αν αγοράσεις από ένα Sex Shop, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Το σεξ είναι μια φυσική και υγιής δραστηριότητα, και τα προϊόντα που πωλούνται στα Sex Shops μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία σου. 

8. Πάρε τον χρόνο σου για να εξερευνήσεις το κατάστημα 

Δεν χρειάζεται να βιαστείς να κάνεις μια αγορά. Πάρε τον χρόνο σου για να εξερευνήσεις το κατάστημα, να δεις τα διάφορα προϊόντα και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. 

9. Δοκίμασε καινούρια πράγματα 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Τα Sex Shops προσφέρουν μια πληθώρα προϊόντων που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις νέες πλευρές της σεξουαλικότητάς σου. 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...