Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ξανανταμώνουν στο Σταυρό του Νότου, έχοντας στις αποσκευές τους μια πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου | Από 9 Οκτωβρίου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ξανανταμώνουν στο Σταυρό του Νότου, έχοντας στις αποσκευές τους μια πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που έκλεισε με τον ωραιότερο τρόπο: την sold out συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στην Τεχνόπολη που ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους της βρισκόταν φυσικά και η Λιζέτα Καλημέρη.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
& ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ
Από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή
Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού Του Νότου

Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή θα μας τραγουδήσουν όλα αυτά που χρόνια τώρα τις έχουν μαγέψει σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική δισκογραφία και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ελληνική δισκογραφία που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Στην παρέα τους θα βρίσκεται η τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Οδυσσέας Μαυρομάτης και μια ομάδα νέων μουσικών με φρέσκο ήχο και άριστη χημεία.

Φιλική Συμμετοχή: Πάνος Παπαΐωάννου στο τραγούδι «Τα μεροκάματα».

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ξανανταμώνουν στο Σταυρό του Νότου, έχοντας στις αποσκευές τους μια πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Είσοδος: 13€ μπύρα-κρασί
Ώρα προσέλευσης: 22:30

ΠΗΓΗ: Mindradio.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...