Lesbian Fetish Party by Cyberdykes

Lesbian Fetish Party: Love Me Tender, Love Me True, BUT Fuck Me HARD! (archive)

Η πόλη μας φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα Lesbian Fetish Party που όμως χωράει gay και straight άντρες. Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το μοναδικό ελληνικό πόρταλ για λεσβίες, www.lesbian.gr, υποδέχεται το 2006 με ένα πάρτι αφιερωμένο στον φετιχισμός και στο sm και μάλιστα το πολιτικοποιεί και το εμβαθύνει.

95

Maria Beatty
Η Νεοϋορκέζα σκηνοθέτης δημιουργεί βραβευμένες ταινίες που γοητεύουν με το παιχνίδι του πόνου και της ευχαρίστησης. Εξυψώνει το φετιχισμό, το Σ/Μ και τη λεσβιακή αισθητική χρησιμοποιώντας μέσα υψηλής ποιότητας που δημιουργούν μια οικειότητα που σπάνια συναντάται στον κινηματογράφο για ενήλικες. Θα προβληθούν οι ταινίες THE SEVEN DEADLY SINS - Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, ECSTASY IN BERLIN, 1926 και το LADIES OF THE NIGHT– Les Vampyres.

Girlz Fetish Show
Μετά τις προβολές των ταινιών της Maria Beatty, θα ζεστάνουμε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα με ένα girlz fetish show. Δύο καυτά κορίτσια-περφόρμερς του Club Underworld θα μας χαρίσουν μια μοναδική αισθησιακή χορευτική εμπειρία στο πνεύμα των πιο ακραίων φαντασιώσεών μας.

Electro Tunes
Και μετά μπαίνουμε ερωτικά σε ένα electrο party με τον Γιώργο Φακίνο, τον καλύτερο electro Dj της Αθήνας, Resident του Club Underworld που θα μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του από Depech Mode και Cure μέχρι Madonna, Rita Mistouko, Siouxsie και Miss Kitten, κορυφώνοντας το κέφι της βραδιάς σε ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2006 σε ένα χώρο φτιαγμένο ακριβώς για τέτοιες ακραία ηδονικές συγκινήσεις. Φορέστε τα πιο ερωτικά σας ρούχα, δεν θα έχουμε αυστηρό dress code μιας και είναι η πρώτη φορά αλλά προσπαθήστε να πλησιάσετε το κλίμα.Αφήστε τις ανείπωτες φαντασιώσεις σας να κυριαρχήσουν και ελάτε να μας συναρπάσετε στο Underworld Club, Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5 , Eξάρχεια. www.underworldclub.gr photos by Achileas Peklaris

Στο χώρο του Club και καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς θα διατίθενται προς πώληση οι ταινίες της Maria Beatty.

Υ.Γ. Η είσοδος επιτρέπεται σε άντρες μόνο εφόσον συνοδεύονται από φιλενάδες μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ MEDIA

Lesbian Fetish Party

Love Me Tender Love Me True BUT Fuck Me Hard!

H βία είναι αποδεκτή μόνο όταν περιορίζεται και εκτονώνεται στο κρεβάτι και με τη απόλυτη συναίνεση αυτών που την απολαμβάνουν. Το sm είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη σεξουαλική πρακτική και ενώ τα εγκλήματα και η βία κοινωνικά συναντιούνται συνέχεια σε πολλές και άδικες πρακτικές, το LesbianGR αντιπροτείνει και προτρέπει να εκτονώσετε τις “άγριες” διαθέσεις σας μόνο με κάποιον/α που τις ευχαριστιέται.

Πριν λίγους μήνες στο Pornographic Film Festival που είχαμε διοργανώσει, το ελληνικό κοινό ήρθε σε επαφή με τη δημιουργό σαδομαζοχιστικών λεσβιακών ταινιών, Maria Beatty που ήταν η επίσημη καλεσμένη μας. Είχαμε την χαρά να δούμε σε μια τεράστιας αναγνωσιμότητας εφημερίδα, ένα ολόκληρο δισέλιδο αφιέρωμα με την φωτογραφία μιας υπηρέτρια (την Maria Beatty) να γλύφει τα πόδια της αφέντρας της και ακολουθούσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Αφού το πρώτο βήμα έγινε και το sm βγήκε από την ντουλάπα του μάλλον ήρθε ο καιρός για ένα μεγάλο event στην Αθήνα που να χωράει όλες τις σεξουαλικές ταυτότητες με κύριο άξονα το σεβασμό.

Σεβασμός, μια λέξη που περικλείεται απόλυτα στο sm αλλά δυστυχώς όχι στην κοινωνική βία και στις μορφές που την συναντάμε. Μερικές φόρες ο πόνος μπορεί να προκαλέσει ηδονή και ξέρετε πότε; Όταν τον ελέγχουμε απόλυτα, όταν εμείς τον διατάζουμε, όταν ενεργεί προς τέρψη μας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έρχεται από μια έρευνα Αμερικανίδων φεμινιστριών γυναικολόγων, που ρώτησαν 500 γυναίκες για τις ερωτικές τους φαντασιώσεις όταν αυνανίζονται και το 89% απάντησε ότι φαντασιώνονται σκηνές σκληρού σεξ και βίας, ταπείνωσης και καθήλωσης, βιασμού και κυριαρχίας. Δεν είναι απίστευτο ότι αυτά ακριβώς τα πράγματα είναι οι χειρότεροι εφιάλτες των γυναικών; δεν είναι απίστευτο ότι ο αγώνας των γυναικών εδώ και αιώνες είναι κατά κύριο λόγο ενάντια στη βία; Και όμως ταυτόχρονα, αυτός ο φόβος, μπορεί να μετατραπεί σε ηδονή όταν τον ελέγχεις, όταν δεν γίνεται χωρίς την θέληση σου αλλά αντίθετα κατόπιν επιθυμίας σου και εντολής σου. Όταν το παιχνίδι της δύναμης παραμένει παιχνίδι που χρησιμοποιείται μόνο προς ευχαρίστηση σου.

Αφέντρες και σκλάβες χωρίς ταξικές προεκτάσεις, ρόλοι που δεν καταπιέζουν κοινωνικά αλλά απελευθερώνουν συνειδήσεις και προκαλούν ηδονικά. Απελευθερώστε τις κυρίαρχες ή ταπεινωτικές διαθέσεις σας στο κρεβάτι και σταματήστε να τις μεταφέρετε στη δουλειά, στο δρόμο, στην καθημερινότητά σας και προ παντός στην οικογένεια.

Η βία κατά των γυναικών είναι ένα τεράστιο, πολύ πονεμένο κοινωνικά κεφάλαιο που εδώ και χρόνια δεν λέει να κλείσει. Στην Ελληνική κοινωνία, με ευρωπαϊκή επιδότηση και τεράστιους κόπους από μια μερίδα ακτιβιστριών γυναικών, κρατιέται ανοιχτεί η Γραμμή SOS (800 11 88881 και από κινητό 210 7786800) η οποία δέχεται αμέτρητες καταγγελίες. Σε πολλές πόλης της  Ευρώπης, τα πράγματα είναι πολύ πιο καλά οργανωμένα και όταν πάς στον φούρνο πάνω στην χάρτινη σακούλα του ψωμιού γράφει «βοηθήστε στην καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών» και από κάτω τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης.

Στα μάτια αυτών των ανθρώπων που αναγνωρίζουν, αναπαράγουν και κατά κάποιο τρόπο αποδέχονται την βία σαν τρόπο έκφρασης, εκτόνωσης, επιβολής ακόμα και γαλούχησης και την δικαιολογούν, φαντάζει άκρως σοκαριστικό και ανώμαλο να βλέπουν συνανθρώπους τους με μαστίγια,  κολάρα και piercing.
Μόνο που δεν γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν το σαδομαζοχιστικό σεξ δεν θα σηκώσουν ποτέ το χέρι τους πάνω σε συνάνθρωπο τους αν δεν τους το επιτρέψει ή αν δεν τους παρακαλέσει.

Έτσι ακριβώς πολιτικά τοποθετεί τα πράγματα το δελτίο τύπου του LesbianGR για το παρτυ που διοργανώνει και ενημερώνει ότι το event ξεκινάει στις 23.00 με προβολές των ταινιών της Maria Beatty, ακολουθεί ένα lesbian erotic fetish show από δυο κοπέλες και το soundtrack της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Φακινός που θα παίξει από Depech Mode και Cure μέχρι Rita Mitsouko, Madonna και Miss Kitten.
Μας προειδοποιεί ότι για πρώτη φορά σκληρό dress code δεν θα υπάρξει αλλα καλά είναι να είστε «μέσα στο κλίμα» έστω έχοντας ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Φυσικά η βραδιά δεν θα μπορούσε πουθενά αλλού στην Αθήνα να φιλοξενηθεί εκτός από το μοναδικό Underworld Club που κατεβαίνετε τα σκαλιά του σχεδόν στην γωνία Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα κοντά στην Πανεπιστημίου.

Dykefully Yours
Maria Cyber

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...