Έρευνα: Οι γυναίκες είναι είτε bisexual είτε gay, αλλά "ποτέ straight"

Έρευνα: Οι γυναίκες είναι είτε bisexual είτε gay, αλλά "ποτέ straight"

Μια μελέτη από το πανεπιστήμιο του Essex θα μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε: ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι είτε bisexual είτε gay, αλλά «ποτέ straight».

Και συνεχίζουν: Οι γυναίκες που λένε ότι είναι straight, στην πραγματικότητα ερεθίζονται από γυμνούς άνδρες και από γυμνές γυναίκες, ενώ οι λεσβίες έλκονται πιο πολύ από μια γυναικεία παρουσία.

Στη μελέτη, με επικεφαλής τον Δρ Gerulf Rieger από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex, συμμετείχαν 345 γυναίκες.

Στους έδειξαν βίντεο και οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις τους καταγράφηκαν. Έλαβαν υπόψη τους επίσης κατά πόσο οι κόρες των ματιών τους διεστάλησαν (ως αποτέλεσμα σεξουαλικής διέγερσης). Βρέθηκε ότι οι straight ήταν ιδιαίτερα ερεθισμένες σεξουαλικά και από ελκυστικούς άνδρες που είδαν στο βίντεο αλλά και από όμορφες γυναίκες, ακόμα κι αν λένε ότι ενδιαφέρονται μόνο για άντρες.

Εν αντιθέσει με τις λεσβίες, που έδειξαν έντονη σεξουαλική διέγερση περισσότερο με τις γυναίκες παρά με τους άνδρες.

Οι ερευνητές είπαν ότι οι λεσβίες αντιδρούν περισσότερο όπως οι άνδρες στις απαντήσεις τους, διότι είναι συνήθως οι άνδρες είναι πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Ο Δρ Rieger, δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των γυναικών αυτοπροσδιορίζονται ως straight, η έρευνά μας δείχνει καθαρά ότι, όταν πρόκειται για το τι τις ερεθίζει, είναι είτε bisexual είτε gay, αλλά ποτέ straight».

Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...