lesbian_logo

Ποιος είπε ότι μπροστά στις βόμβες είναι όλοι ίσοι; (archive)

Ο κόσμος βομβαρδίζεται και ο φασισμός ανάβει. Σε μια χώρα που φλέγεται, η έξαρση του εθνικισμού
και η συσπείρωση των συντηρητικών δυνάμεων είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Να άλλο ένα από τα κακά του ΝΑΤΟ.

Εάν πριν τον πόλεμο υπήρχε κάποια ανεκτικότητα για τις διαφορετικότητες τώρα όλα αυτά όχι μόνο χάνονται αλλά
πολεμούνται και απανθρακώνονται .Τα "θύματα" (οι σέρβοι) γίνονται θύτες τον πιο εσώτερων φόβων τους και πλέον επιζητούν λυσσασμένα μια εθνική εκκαθάριση από τα μιάσματα της δύσης, όπως λένε.

"Τα Σερβικά media στοχεύουν ,με πρωτοφανή τρόπο ενάντια στους gay". Αυτός ήταν ο τίτλος ενός πολύ ενδιαφέρουν email που έλαβα . Το email μου ήρθε μέσω μιας gay οργάνωσης του Τελ Αβίβ και το υπόγραφε ο ακτιβιστής και ανοιχτά gay δημοσιογράφος Ο Dusan Maljkovic.

Τα Σερβικά media κατηγορούν ανοιχτά τους αρχηγούς της Δύσης ότι είναι αδερφές , τους παρουσιάζουν σαν σεξουαλικά διεστραμμένους και τους αποκαλούν "mental disorder". Όποιος αντιτίθεται στην πολιτική του Μιλόσεβιτς χαρακτηρίζεται gay. Για παράδειγμα ο Σλοβένος πρωθυπουργός έχει άπειρες φορές κατηγορηθεί ότι είναι gay από τις Σερβικές εφημερίδες. Σύμφωνα με τον Dusan Maljkovic από τότε που οι Σέρβοι ενώθηκαν ενάντια στον αμερικάνικο εχθρό ,ότι δεν ταιριάζει στο μοντέλο του δυνατού άντρα που θα πολεμήσει μέχρι την τελευταία του πνοή για την πατρίδα του , ότι είναι αντίθετο σε αυτό είναι εχθρός τους και υπόκειται σε διώξεις ,εξευτελισμούς ,βιασμούς μέχρι και στον θάνατο. Ακόμα και εάν ένας gay τολμήσει να καταγγείλεις στην αστυνομία μια πράξη βίας εναντίον του, εκεί θα υποστεί τον δεύτερο εξευτελισμό του. Με τον πόλεμο οι διακρίσεις ενάντια στους gay έχουν γίνει εκπληκτικά επικίνδυνες και φυσικά απαγορεύεται οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό.

Παρόλο που η νομοθεσία αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλική σεξουαλική πράξη, μόλις το 1994, οι Σέρβοι παραμένουν σταθερά ομοφοβικοί και μάλιστα τώρα στην περίοδο του πολέμου στα πρόσωπα των gay οι Σέρβοι βλέπουν τον δυτικόφερτο εχθρό, όπως λένε. Η Σέρβικη αστυνομία κρατάει φακέλους και χρησιμοποιεί παράνομες μεθόδους για να φακελώσει και άλλους "ύποπτους" ομοφυλόφιλους.

Άραγε να είναι τυχαίο που σε αυτό το εθνικοπαράφρονο , φασιστικό κλίμα οι βόμβες δεν σκάνε μόνο στα Βαλκάνια?
Ίσως αυτός ο πόλεμος να είναι το πιο κατάλληλο έδαφος για να εκφραστούν όλες οι ρατσιστικές απόψεις και να δειχθούν όλες οι βίαιες συμπεριφορές και πέρα από τα Βαλκανικά πλαίσια.

Τρεις βόμβες μέσα σε 15 μέρες στo Λονδίνου. Τρία χτυπήματα με στόχο την εκκαθάριση οτιδήποτε δεν είναι λευκό και straight. Πρώτη βόμβα στο Brixton που όλοι ξέρουμε ότι είναι η πιο black/color people περιοχή .Δεύτερη βόμβα στο Brick Lake ,η περιοχή της κοινότητας των ανθρώπων του Μπαγκλαντές και τρίτη βόμβα με τους πρώτους νεκρούς στην πιο gay και πολυσύχναστη περιοχή του Λονδίνου ,το γνωστό σε όλους μας Soho. H τραγική ειρωνεία είναι ότι μεταξύ των δυο νεκρών η μια γυναίκα ήταν, κατά ομολογία φίλων, straight και έγκυος έξι μηνών.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία , εμφανίσθηκε η ομάδα White Wolves να πάρει την ευθύνη και μάλιστα δεν κάνανε καν προειδοποιητικό τηλεφώνημα .Η αμάδα είναι αποστάτες από ένα φασιστικό εξτρεμιστικό αγγλικό κόμμα και μιλούσαν για εθνική εκκαθάριση της Αγγλίας από gay, λεσβίες, Εβραίους και γενικά μειονότητες .

Όποιοι είχα την ατυχία να βρεθούν την ώρα της έκρηξης στην Old Compton Street μιλάνε για πρωτοφανή μακελειό και σφαγή . Κάτι σαν αυτά που βλέπουμε στην ελληνική TV από τις φρίκες του πολέμου .

Dykefully Yours
Maria Cyberdyke

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...