Εκδήλωση lgbtqi και τρίτη ηλικία : Από την θεωρία στην πράξη | 13 Δεκεμβρίου | Booze Cooperativa

Εκδήλωση lgbtqi και τρίτη ηλικία : Από την θεωρία στην πράξη | 13 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου από την ομάδα Proud Seniors Greece

Εκδήλωση lgbtqi και τρίτη ηλικία : Από την θεωρία στην πράξη | 13 Δεκεμβρίου | Booze CooperativaΜε χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη «ανοιχτή» παρουσίαση της ομάδας υποστήριξης ηλικιωμένων και μη αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων, Proud Seniors Greece.

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 830μμ, στον πολυχώρο Booze cooperative Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι, στον πρώτο όροφο του χώρου, upstairs.

Ο σκοπός της βραδιάς είναι η γνωριμία της ομάδας Proud Seniors Greece με τις αντίστοιχες λοιπές lgbtqi ομάδες της Αθήνας, αλλά και το να πραγματοποιήσουμε κάλεσμα νέων μελών εθελοντών και εθελοντριών για την άμεση στήριξη της ομάδας μας.

Στα πλαίσια της βραδιάς θα προβληθεί η ταινία Island of dreams (2015), παρουσία των συντελεστών, η οποία πραγματεύεται μια φανταστική περιγραφή ενός lgbtqi queer γηροκομείου. Παράλληλα με την βοήθεια των καλεσμένων ομιλητών ομιλητριών θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το θέμα lgbtqi aging από την θεωρία στην πράξη.

Στο πάνελ των ομιλητών/τριών καλεσμένοι είναι: ο Λάβδας Μιχάλης ψυχολόγος ΕΠΑΨΥ, η Φενέκου Βάσω κλινική ψυχολόγος υποψήφια διδάκτορας Α.Π.Θ, η Σημαδοπούλου Φρόσω τελειόφοιτος ψυχολογίας του ΑΠΘ και η Γάτσιου Μαριλένα τελειόφοιτος στην κοινωνική ανθρωπολογία, στο τμήμα ιστορίας αρχαιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Κανελλόπουλος Γιάννος πρόεδρος των Proud Seniors Greece.
Επίσης θα υπάρχει πλήρης διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική γλώσσα από τον Φουφουδάκη Ματθαίο.

Το συντονισμό των ομιλιών έχει αναλάβει ο Ηλίας Μυρσινιάς.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...