Η Sarah Paulson μιλάει για το Carol και το coming out της

Η Sarah Paulson μιλάει για το Carol και το coming out της

H Sarah Paulson, μία από τις πρωταγωνίστριες της πολυαναμενόμενης ταινίας “Carol” μίλησε με το
Pride Source για τις εμπειρίες της στα γυρίσματα του Carol και γιατί αρνείται να βάλει ταμπέλα στον εαυτό της.

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία, Abby και η σχέση της με την Carol:

Οι Carol και Abby ήταν παλιά ζευγάρι. Ήταν μια σύντομη σχέση όμως, που σήμαινε πιο πολλά για την Abby παρά για την Carol. Στην σκηνή της ταινίας όπου είμαι με την Carol στο μπαρ και πίνουμε μαρτίνι, της λέω: “Ελπίζω να ξέρεις τι κάνεις με την Therese”, και είναι σα να της λέω στην ουσία ας γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να ανοίξουμε ένα δικό μας μαγαζί αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλει η Carol. Είναι σα να της λέω, “Ας δοκιμάσουμε ξανά”. Αλλά η Carol δεν το θέλει αυτό με την Abby. Για μένα αυτό που είχε ενδιαφέρον στον χαρακτήρα της Abby, ήταν η αγάπη που τρέφει για την Carol. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι μπορούσα να αποτυπώσω την θλίψη της Abby που κάνει ότι μπορεί ώστε να είναι στην ζωή της Carol, έστω κι ως φίλη.

Για το αν η Paulson έλκεται από χαρακτήρες που έχουν μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα:

Ως άνθρωποι, μας συναρπάζει η σεξουαλικότητα και τι σημαίνει να μας ελκύει ένα φύλο ή όχι, γιατί κρύβει ένα μεγάλο μυστήριο. Και όντως καμιά φορά το σκέφτομαι για την πορεία μου μέχρι στιγμής. Ο κόσμος πιστεύει ότι επιλέγω όλους αυτούς τους ρόλους, ότι επέλεξα το “12 Years a Slave,” το “Carol,” το “Game Change.” Η αλήθεια είναι ότι πέρασα από οντισιόν και πήρα τους ρόλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους Steve McQueen, Todd Haynes, Ryan Murphy και τους ανθρώπους που είδαν κάτι μέσα μου και είπαν: “Εσύ είσαι η κατάλληλη κοπέλα. Σε θέλω.” Έτσι μπορώ να πω ότι δεν έχει τόσο να κάνει με τις δικές μου επιλογές αλλά με τον κόσμο που βρίσκει κάτι σε μένα.

Για τις αδιάκριτες προσωπικές ερωτήσεις που κάνουν στην Cate Blanchett για την ερμηνεία της ως λεσβία:

Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον. Ρωτάει κανείς τον George Clooney, πως είναι να κάνει σεξ με γυναίκα; Κανείς δεν το κάνει. Το αποδέχονται όλοι και κανείς δεν σκέφτεται να ρωτήσει. Αλλά όταν έχεις μια ιστορία με δύο άντρες ή δύο γυναίκες, ξαφνικά όλοι υποθέτουν ότι είναι εντάξει να κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις και είναι τρομερά άδικο. Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδραση της αλλά ελπίζω να ήταν: “Άει στο διάολο”!

Για το coming out της το 2005 και πως έχει επηρεάσει την καριέρα της:

Ήμουν πολύ νέα τότε και ήμουν ερωτευμένη. Η σύντροφός μου τότε, Cherry Jones μόλις είχε κερδίσει βραβείο Tony και δεν είχα σκοπό απλά να της πω "Μπράβο, άντε ανέβα να πάρεις το βραβείο σου”. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ούτε τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό. Έκανα αυτό που ένιωσα ότι ήταν πραγματικό και ειλικρινές εκείνη την στιγμή.
Είχε γίνει κι αρκετά νωρίς στην καριέρα μου και δεν είχα στιγματιστεί ακόμη ως ηθοποιός. Νομίζω ότι δεν είχα και προβλήματα στην καριέρα μου γιατί είμαι μια ηθοποιός που υποδύεται όλων των ειδών χαρακτήρες, κανείς δεν με στιγματίζει με ένα συγκεκριμένο τύπο σεξουαλικότητας. Αλλά έχω την εντύπωση ότι αν σε γνωρίζουν ως μια σεξοβόμβα και μετά κάνεις μια δήλωση για την σεξουαλικότητα σου τότε αμέσως αυτό γίνεται πρωτοσέλιδο. Αλλά εγώ είμαι μια ηθοποιός χαρακτήρων, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έτσι δεν μου έχουν βάλει ταμπέλες. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.

Η Sarah Paulson μιλάει για το Carol και το coming out της

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...