"ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;" - ΕΚΔΗΛΩΣΗ

"ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;" - ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 5 ΜΑΙΟΥ 2014 - ΩΡΑ 18.00
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ “ΑΘΗΝΑ 9.84” – ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100 (ΓΚΑΖΙ)

To Athens Pride και η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Εσύ θα ψηφίσεις για τα δικαιώματα σου;", την Δευτέρα, 5 Μαΐου και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού “Αθήνα 9.84”, Πειραιώς 100.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν υποψήφιοι/υποψήφιες Ευρωβουλευτές για ένα ανοιχτό διάλογο, στον όποιο θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις φετινές Ευρωπαϊκές εκλογές και τις θέσεις τους για τα LGBTθέματα. Επίσης θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τα LGBT δικαιώματα στην Ελλάδα του 2014.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

- Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψήφισε για τα δικαιώματα σου» στις τάσεις ψήφου της LGBTQ Κοινότητας.

- Δράση εθελοντών/εθελοντριών – ενημέρωση για τα LGBT δικαιώματα στην Ελλάδα.
- Πάνελ με τοποθετήσεις ομιλητών/ομιλητριών – υποψήφιων για Ευρωεκλογές 2014 (θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών).
- Ανοιχτή συζήτηση των υποψήφιων με το κοινό.

Τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις θέσεις των υποψηφίων για τα LGBT δικαιώματα στην Ελλάδα μπορείτε να στέλνετε στο[email protected] μέχρι και το Σάββατο, 3 Μαΐου στις 15.00.

Την συζήτηση θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και σε ζωντανή αναμετάδοση από την σελίδα https://www.livecast.gr/vote4yourrights.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης σας καλούμε για ένα ποτήρι κρασί στον χώρο του αμφιθεάτρου «Αθήνα 9,84».

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/480838505349591/

Και στο Twitter με το hashtag #votelgbtrights

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...