Ψηφίζουμε Nalyssa Green στον διαγωνισμό του Jumping Fish

H αγαπημένη μουσικός Nalyssa Green παίρνει μέρος στον διαγωνισμό του  Jumping Fish Contestant / June 2016 με το τραγούδι «Κοκτέιλ», προτεινόμενο από τον Μανώλη Φάμελλο.

Γνωρίζουμε την Nalyssa από παλιά, και την είδαμε από κοντά όταν με το τραγούδι της my kind of girl έντυσε το διαφημιστικό του δικού μας Outview Film Festival 2011.

«H Nalyssa Green», σύμφωνα με την παρουσίαση της συμμετοχής της στο Jumping Fish, «ζει στην Αθήνα και είναι μουσικός. Γράφει στίχους, μουσική, τραγουδάει παίζει κιθάρα, πλήκτρα και θέρεμιν. Έχει δημοσιοποιήσει δύο δίσκους με τραγούδια της, Barock (2010, self-released), The Seed (2012, Inner Ear). Γράφει μουσική για το θέατρο (Ψύχωση 4.48, Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ, Φιλουμένα, Ο θάνατος του Εμποράκου, Dogville κ.ά.). Μόνη ή με την μπάντα της έχει δώσει τριψήφιο αριθμό συναυλιών στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό. Έχει ανοίξει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών (Yann Tiersen, Cat Power, Κωνσταντίνος Βήτα κ.α) και έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και μπάντες της Αθήνας (Μανώλης Φάμελλος, His majesty the king of Spain, Leon, Lumiere brother, Film κ.ά.) Αν και ως τώρα είχε αποκλειστική σχέση με τον αγγλικό στίχο, τελευταία γράφει στα ελληνικά.

Το «Kοκτέιλ» είναι ένα ερωτικό τραγούδι που πρέπει να τραγουδιέται χαμογελαστά και να ακούγεται σε παραλιακά μπαρ με ηχητικό φόντο παφλασμό ελαφριού κύματος στην ακτή και τζιτζίκια. Αισθάνεται οικεία σε περιβάλοντα με αλκοόλ, νυχτερινό φωτισμό και περιπέτειες. Για να καταναλωθεί χρειάζεται απαραιτήτως παγάκια και δύο καλαμάκια».

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...