Το ΣΥΔ χαιρετίζει και συμμετέχει στο πρώτο Patras Pride

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.) για την υποστήριξή και συμμετοχή του στο 1ο Pride της Πάτρας.

Να σημειώσουμε ότι το Σ.Υ.Δ. τα τελευταία χρόνια δεν συμμετέχει στο Athens Pride.

Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.), αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο εθελοντικού χαρακτήρα για την προστασία των δικαιωμάτων της τρανς κοινότητας, με την παρούσα ανακοίνωση χαιρετίζει το 1ο Patras Pride, και δηλώνει την υποστήριξή του για ένα πράιντ διεκδικητικό, συμπεριληπτικό προς όλες και όλους, που θα κάνει πράξη το σύνθημά του «Δες το αλλιώς».

Ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία και κάθε χρόνο, κάθε πόλη της χώρας μας να προστίθεται σε ένα πολύχρωμο ποτάμι ορατότητας, περηφάνιας και διεκδίκησης που θα μεγαλώνει και θα υψώνεται ως φράγμα στην μισαλλοδοξία, τις προκαταλήψεις, τα στερεότυπα, τις διακρίσεις και την ομοφοβική και τρανσφοβική βία που αντιμετωπίζουν οι LGBTQI+ άνθρωποι.

Ευχόμαστε αλλά και εργαζόμαστε, ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε περισσότερα δικαιώματα για την κοινότητά μας, και κυρίως την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και τη δυνατότητα αλλαγής των εγγράφων με τρόπο γρήγορο, διαφανή και πλήρως προσβάσιμο για όλες και όλους βασισμένο στον αυτοπροσδιορισμό, και έναν αέρα περισσότερης ελευθερίας και δικαιωμάτων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γενική Γραμματέας του ΣΥΔ, Άννα Κουρουπού.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...