Ελεγκτής εισιτηρίων λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη πιάνεται στα χέρια με γυναίκα επιβάτη

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν την Πέμπτη το βράδυ, 1η Σεπτεμβρίου 2016, σε αστικό λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη μεταξύ ελεγκτή εισιτηρίων και γυναίκας επιβάτη που δεν είχε "χτυπήσει" εισιτήριο. Οι εικόνες που θα παρακουλουθήσετε στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο Youtube είναι απίστευτα υπερβολικές με τον ελεγκτή από την μια να τραβάει την γυναίκα, εκείνη σε κατάσταση σοκ να ουρλιάζει και να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο. Στο βίντεο ακούγεται ο ελεγκτής να λέει "ας πέσει (από το παράθυρο), τόσο χαζή είναι δηλαδή για ένα εισιτήριο;". Ο ελεγκτής είχε ζητήσει από τον οδηγό να κλείσει τις πόρτες ώστε οι παραβάτες να εγκλωβιστούν ενώ στο βίντεο φαίνεται ότι όταν η κοπέλα έχει σκαρφαλώσει στο παράθυρο για να πηδήξει και να διαφύγει, το λεωφορείο αρχίζει να κινείται. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε η αστυνομία για να πάρει καταθέσεις από τους επιβάτες. Οι εικόνες αναπόφευκτα μας θυμίζουν το τραγικό θάνατο του 19χρονου Θανάση, όταν, τον Αύγουστο του 2013 πήδηξε από κινούμενο τρόλεϊ, στην στάση του Αγίου Αντώνη, στο Περιστέρι, για να ξεφύγει από ελεγκτή.

Τα σχόλια που ακουλουθούν το βίντεο στο Youtube όσο και στην είδηση που μετάδωσε η LIFO είναι και αυτά ακραία, με ύβρεις να μοιράζονται τόσο στους ελεγκτές όσο και στην κοπέλα.

Όσοι παρακολουθήσετε το βίντεο θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Ωστόσο, δίχως να παίρνουμε θέση υπέρ του ενός και το άλλου, θα σημειώσουμε ότι η κάθε εργασία απαιτεί ειδίκευση, κάτι που προφανώς δεν γίνεται στους ελεγκτές εισιτηρίων, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις και να μπορούν να υποστηρίξουν, όπως ακούγεται και στο βίντεο ότι "απλά κάνουν την δουλειά τους" με το να σέβονται ωστόσο ταυτόχρονα την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Και ότι, σε καμία περίπτωση, κανένας δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει κάποιον άλλον, πόσο μάλλον να τον τραβά και να τον χτυπάει.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...