Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2008 - Πρόσκληση Συμμετοχής 25/1/08

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η 21η Ιουνίου δεν είναι μια μέρα όπως οι άλλες. Γιατί είναι η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου - η μεγαλύτερη του έτους. Και γιατί είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής. Με άλλα λόγια είναι Ημέρα Γιορτής! Της Μουσικής, των Μουσικών και όλων όσων αγαπάνε την Μουσική. Και είμαστε πολλοί! Απόδειξη πως χρόνο με το χρόνο η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει και καθιερώνει όλο και περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα. Πάντα δωρεάν, από όλους και για όλους. Γιατί όταν η μουσική γιορτάζει είμαστε όλοι καλεσμένοι!

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2008 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προετοιμασία της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής του χρόνου έχει ξεκινήσει και μαζί της ξεκινάει και η αποστολή των demo για το 2008.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής αποτελεί την μεγαλύτερη κοινή πολιτιστική δράση της Ευρώπης, με περισσότερες από 20.000 ταυτόχρονες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Θεσμός τεράστιας απήχησης, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής χρόνια τώρα δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε άρτιες τεχνικά συνθήκες, αναδεικνύει τάσεις, δημιουργεί δίκτυα μεταξύ καλλιτεχνών και, κόντρα στο πνεύμα των καιρών, παραμένει δωρεάν από όλους και για όλους.

Για 7η συνεχή χρονιά η Μ.Ε.Σ.Ο., αποκλειστική εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για την Ελλάδα από το 1999, καλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς και σχήματα που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του 2008 να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 9 Μαΐου.

Στόχος και φέτος να αλλάξουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητας για τρεις ημέρες, γεμίζοντας τις σκηνές 12 – τουλάχιστον – πόλεων σε όλη την Ελλάδα, με μουσικές για κάθε γούστο, από rock και pop μέχρι jazz, world και … συμφωνική. Στην παράδοση των προηγούμενων 9 ετών περισσότερα από 300 ελληνικά και διεθνή σχήματα, που θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες, θα παρουσιαστούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Για περισσότερες πληροφορίες www.musicday.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...