LES FARFADAIS, 21-23/2/08 @ TAE KWON DO -ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ-

H Intershow παρουσιάζει Cabaret στον αέρα με τους φημισμένους εναέριους καλλιτέχνες LES FARFADAIS αψηφώντας τη βαρύτητα στην παράσταση «Mana»

Μετά από τις παραστάσεις με τον Pierre Cardin, το «Mana» εξ ουρανού έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα Πέμπτη 21- Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ειδικά διαμορφωμένο TAE KWON DO (Π. Φάληρο). Ώρα έναρξης 21.30

Μία από τις πιο πρωτοποριακές ακροβατικές ομάδες που υπάρχουν στον κόσμο, αυτή των Γάλλων αδελφών Haffner, θα έρθει για παραστάσεις, στην Ελλάδα, τον Φεβρουάριο του 2008. Oι φημισμένοι εναέριοι καλλιτέχνες LES FARFADAIS, αφηψώντας τη βαρύτητα και με την παράσταση «Mana» έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους φίλους του θεάματος, που θα βρεθούν 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου στο ειδικά διαμορφωμένο Tae Kwon Do, στο Π. Φάληρο

Η  Γαλλική ομάδα  που δημιουργήθηκε το 1998 είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα  από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του σύγχρονου τσίρκου. Οι LES FARFADAIS δημιουργούν ένα ισορροπημένο μείγμα, με μεγάλη λεπτότητα, δυο κόσμων. Εκείνον του cirque nouveau και ενός φανταστικού -μυθολογικού σύμπαντος

Οι Les Farfadais ξεχωρίζουν επίσης χάρη στα φαντασμαγορικά στιλιστικά σκηνικά – ντεκόρ και στις μοναδικές εναέριες και όχι μόνο ακροβατικές τους δυνατότητες σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική. Δράκοι, σειρήνες, νεράιδες, γοργόνες ξαναζωντανεύουν μέσα στον πραγματικό κόσμο.

Οι συναρπαστικές παραστάσεις τους, γεμάτες πρωτοτυπία, πλούσιο θέαμα και τεράστια επιδεξιότητα, κάνουν πάντα τρομερή εντύπωση στο κοινό που τους παρακολουθεί, χάρη και στα θεαματικά κουστούμια, μερικά από τα οποία έχει σχεδιάσει στο παρελθόν ο Pierre Cardin. Αφού παρακολούθησε μια παράσταση τους, ο σπουδαίος μαιτρ της υψηλής ραπτικής έμεινε τόσο γοητευμένος, που προσφέρθηκε να συμμετέχει και ο ίδιος σε κάτι τόσο υπέροχο. Eπί 2 χρόνια συνεργάστηκαν στη δημιουργία της παράστασης «Τριστάνος και Ιζόλδη» την οποία οι Farfadais παρουσίασαν σε πάρα πολλά μέρη με τεράστια διεθνή επιτυχία. Στα πλαίσια της περιοδείας τους, έδωσαν 50 παραστάσεις στο «L’ Espace Cardin» στο Παρίσι ενώ το «Tristan and Isolde» έφτασε μέχρι και την Κίνα.

Ντυμένοι με τις εκπληκτικές στολές τους ερμηνεύουν τις εικόνες της φαντασίας μας με τα πειθαρχημένα, μυώδη σώματά τους. Συγκινούν τις αισθήσεις, εξάπτουν τη φαντασία και αφήνουν το κοινό με κομμένη την ανάσα καθώς αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας. Στους Les Farfadais βλέπουμε επί σκηνής ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς η απαράμιλλη τεχνική όταν συνδυάζεται με την χάρη δημιουργεί Τέχνη.

Οι LES FARFADAIS χάρισαν τον οπτικό θαυμάσιο κόσμο τους, γεμάτο με όνειρα και φαντασία στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη όπως Η.Π.Α., Τουρκία, Τσεχία, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Κίνα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Λίβανο, Ντουμπάι,  Αλγερία, Ελβετία κ.α. Το 2006 συμμετείχαν στην τελετή που δόθηκε για την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ρώμη, λίγο πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006 στο Τορίνο. Παρόντες ήταν και στην τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπoλ στο Παρίσι, ενώ το 2007 βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην τελετή έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Συμμετείχαν επίσης στο εορταστικό πρόγραμμα που ετοιμάστηκε για την ενθρόνιση του Αλβέρτου του Μονακό. Συνεργάστηκαν μαζί με τη Nicole Kidman, στη διαφημιστική καμπάνια για το καινούριο μοντέλο των ρολογιών «Omega» και εμφανίστηκαν στα εγκαίνια κρουαζιερόπλοιου στη Βενετία μαζί με τη  Sophia Loren, καταστήματος Luis Vitton στο Μιλάνο και Porsche στα Ηνωμένα Εμιράτα.

Μεταξύ άλλων σημαντικών εμφανίσεων, έχουν πλαισιώσει τη συναυλία της Kylie Minogue στο Salon Auto de Paris, της Alicia Keys και των Pussy Cats Dolls στη Νέα Υόρκη και του Tarkan στην Τουρκία. Συχνές είναι και οι συμμετοχές τους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως του Γάλλου Patrick Sebastien «Le plus grand cabaret du monde», όπου στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, το Νοέμβριο του 2007, το κοινό τους αποθέωσε με παρατεταμένο χειροκρότημα και επευφημίες (standing ovation). Έχουν εμφανιστεί επίσης σε εκπομπές των Rai Uno, RTL 9 και στην απονομή βραβείων δημοσιογράφων στο ιταλικό RAI3. 

Οι LES FARFADAIS με το «Mana» εξ ουρανού
έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα
21, 22, 23 Φεβρουαρίου
στο TAE KWON DO
Μη χάσετε το προκλητικά εντυπωσιακό «Cabaret στον αέρα»!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
VIP AREA : 100€
(Σε περιορισμένο αριθμό τραπεζιών θα σερβίρονται τα ποτά και γαλλική σαμπάνια, ενώ θα προσφέρονται δωρεάν cocktails

ΠΛΑΤΕΙΑ (με θεατρική διάταξη)
Α’ διάζωμα : 55€
Β’ διάζωμα : 40€
Γ’ διάζωμα : 30€

Προπώληση : Metropolis, www.i-ticket.gr
Tηλεφωνικές κρατήσεις : 801 11 60000

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...