ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ: το δεύτερο βίντεο της καμπάνιας με ένα λεσβιακό ζευγάρι

Κυκλοφόρησε σήμερα και το δεύτερο βίντεο της πανελλήνιας καμπάνιας για την ομόφυλη συντροφικότητα "Δίπλα Σου – By Your Side". Σ΄αυτό παρακολουθούμε τις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού γυναικών.

Στόχος της Καμπάνιας «ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» είναι να εξοικειώσει την κοινή γνώμη με την έννοια της συντροφικότητας μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, καθώς και να επικοινωνήσει στην ελληνική κοινωνία τα συναισθήματα αγάπης και έρωτα, την ανάγκη για αποδοχή από την οικογένεια και τους φίλους και τα χαρακτηριστικά της προοπτικής και της διάρκειας μίας σχέσης που είναι κοινά σε όλα τα ζευγάρια, ετερόφυλα και ομόφυλα. Αυτή άλλωστε, είναι εδώ και δεκαετίες μία πραγματικότητα για πολλά ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας.

Η Καμπάνια «ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ», όπως κι η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης «11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος καταπολέμησης των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου: Πρόληψη και Παρέμβαση.

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο είχαμε δει και το πρώτο βίντεο, με ένα ανδρικό ζευγάρι να πρωταγωνιστεί. Mάλιστα η προβολή του είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια μίσους, καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα τέτοιων κινήσεων, ώστε να εξοικειωθεί η κοινωνία με την ομόφυλη συντροφικότητα.

Αρμόδιοι φορείς υλοποίησης του έργου είναι η ΟΛΚΕ – Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας και οι οργανώσεις Θετική Φωνή (Positive Voice)Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας καιThessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...