Με ποιά ζώδια ταιριάζει η Λεσβία Τοξότης;

Λεσβία Τοξότη μπήκαμε στον γεννέθλιο μήνα σου και ήρθε η σειρά σου να δεις με ποιες ταιριάζεις...

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Κριός
Ο ανταγωνισμός μεταξύ σας προκαλεί μία ορμητική σεξουαλική ένταση. Η μεγαλύτερη πρόκληση  είναι να προσπαθήσετε να φτάσετε τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Να  προσέξετε  ώστε η ανάγκη σας για περιπέτειες να μην βάλουν σε μπελάδες τη σύντροφό σας.  Ωστόσο, μπορείτε να αντέξετε τις δυσκολίες, γιατί και οι δύο λατρεύετε τις προκλήσεις και έχετε την αισιοδοξία να προσπαθείτε ξανά και ξανά. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν από το γεγονός ότι και οι δυο είστε παρορμητικές.

Γυναίκα Τοξότης Γυναίκα Ταύρος
Η συμβατότητα του Ταύρου με τον Τοξότη έρχεται μόνο όταν υπάρχει μια αίσθηση εκτίμησης για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Αντί να προσπαθούν μάταια  να αλλάξουν η μία τις ιδιότητες της άλλης θα πρέπει να προσπαθήσουν να συμβιβαστούν και να τα τις αποδεχτούν. Η Ταύρος γυναίκα έλκεται από τη διασκεδαστική, ενθουσιώδη, αισιόδοξη, ευφυή και κοινωνική συμπεριφορά μιας γυναίκας Τοξότη, ενώ η αξιόπιστη, απαλή, προσγειωμένη συμπεριφορά της γυναίκας Ταύρου εκτιμάται ιδιαίτερα από τη γυναίκα Τοξότη. Η σχέση αυτή εξαρτάται από το πόσο καλά μπορούν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Δίδυμος
Είναι τόσο παθιασμένες η μία με την άλλη, που εγκλωβίζονται χωρίς να το καταλάβουν. Πνίγουν η μία την άλλη από αγάπη, αλλά σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, τόσο η γυναίκα Δίδυμος όσο και η γυναίκα Τοξότης συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε ένα κλουβί. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν και να βρουν χρόνο για τον εαυτό τους. Και οι δύο είναι κοινωνικές και αγαπούν την ελευθερία τους. Δεδομένου ότι είναι τόσο καλές με τις λέξεις, καθεμιά τους  έχει την ικανότητα να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση αποκλειστικά και μόνο από την ιδιότητά τους να προκαλούν πόνο προφορικά. Αν καταφέρουν να απομονώσουν το ύφος τους, μπορούν να ζήσουν μια ελεύθερη ζωή μαζί.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Καρκίνος
Η σχέση αυτή μπορεί να είναι ταραχώδης, καθώς συγκεντρώνει εκείνα τα άτομα που ενεργούν εντυπωσιακά αντίθετα στη φύση. Ενώ η Καρκίνος είναι ήρεμη και σεμνή, η Τοξότης είναι εξωστρεφής και ζωηρή. Η Τοξότης θα συμπεριφερθεί στο κοινωνικό περιβάλλον σύμφωνα με τις επιθυμίες της καρδιάς της σε αντίθεση με την Καρκίνο.   Στη σχέση τους η Καρκίνος θα νιώθει πολύ περήφανη που έχει μια γυναίκα Τοξότη δίπλα της.  Θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει παρά τα εμπόδια που θα πλήττουν τη ζωή τους. Από την άλλη, η Τοξότης θα ψάξει για εύκολες αποφυγές και θα τρέξει γρήγορα προς την πόρτα αν πιστέψει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει. Αν και μπορεί  να προσαρμόζεται εύκολα, υπάρχει ένα σημείο που θα παρατήσει τα πάντα και θα προχωρήσει.

Τοξότης

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Λέων
Η σχέση ανάμεσα σε μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Τοξότη έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι εφ’ όρου ζωής. Ο συνδυασμός αυτός είναι τέλειος από κάθε άποψη. Ενώ η μία είναι πρακτική, η άλλη σκέφτεται με την καρδιά της και παίρνει αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα. Η γυναίκα Τοξότης κατανοεί τις ανάγκες της γυναίκας Λέων και της δίνει τη δυνατότητα να κυριαρχεί πάνω της, μόνο και μόνο για τη συντήρηση της σχέσης τους. Δέχεται το φταίξιμο όταν της καταλογίζεται και εκτιμά τη γυναίκα της όταν δει πως έχει ανάγκη από εκτίμηση.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Παρθένος
Το μόνο κοινό σημείο της ανατολής και της δύσης είναι ο ήλιος. Έτσι, μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Τοξότης ίσως έχουν μόνο ένα πράγμα κοινό – η αγάπη τους για συνομιλία. Σε όλα τα υπόλοιπα διαφέρουν από τον τρόπο σκέψης μέχρι τον τρόπο δράσης. Το ενδιαφέρον είναι, ότι ο συνδυασμός αυτός που έχει μεγάλες πιθανότητες αποτυχίας, φέρνει μια αναπόφευκτη φιλία. Μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Τοξότης μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι με την προϋπόθεση ότι δεν ανακατεύουν τους χαρακτήρες τους  με τα συναισθήματά τους.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Ζυγός
Μια γυναίκα Ζυγός και μια γυναίκα Τοξότης έχουν πολλά κοινά σημεία. Κάνουν επίσης ένα υπέροχο ζευγάρι και οι εντυπωσιακές ομοιότητες τους είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνες στο να τις κρατήσουν μαζί. Ωστόσο, όπως κάθε ζευγάρι, αυτό το ζευγάρι αντιμετωπίζει ανεπιθύμητους τσακωμούς. Οι τσακωμοί αυτοί ως επί το πλείστον περιστρέφονται γύρω από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, το χρονοδιάγραμμά τους και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Η αναποφάσιστη φύση της γυναίκας Ζυγού, σε συνδυασμό με την αδέξια στάση μιας γυναίκας Τοξότη κάνει τα προβλήματά τους απίστευτα δύσκολα. Ευτυχώς, τόσο η γυναίκα Ζυγός όσο και η γυναίκα Τοξότης είναι έξυπνα άτομα που ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να σπαταλούν τις ενέργειές τους σε τέτοια ασήμαντα θέματα.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Σκορπιός
Αν και η γυναίκα Σκορπιός  λατρεύει την ελευθερία της, δεν της αρέσει να βγαίνει έξω όσο στην γυναίκα Τοξότη. Η γυναίκα Τοξότης θέλει να ζήσει τη ζωή της κάτω από συνεχόμενη λάμψη και προσοχή. Η γυναίκα Σκορπιός μπορεί να θέλει να μείνει πίσω στο σπίτι και να απολαύσει την ηρεμία, ενώ η σύντροφός της μπορεί να έχει την ανάγκη να βγει και να απαλλάξει τον εαυτό της από το στρες. Ωστόσο, εάν μπορέσουν να συμβιβαστούν και να βρουν  κοινό έδαφος για να σταθούν, θα είναι ευτυχισμένες μαζί.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Τοξότης
Αν δύο γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη μάθουν να ελέγχουν το εγώ τους ενώ ταυτόχρονα το διατηρούν άθικτο, θα έχουν μια καλή ζωή μαζί.. Δεδομένου ότι θα υπάρχουν τα διπλάσια αρνητικά στοιχεία καθώς και τα διπλάσια θετικά, το Ζευγάρι αυτό θα έχει πάντα την ίδια άποψη για όλα. Σπάνια θα τσακωθούν ή θα διαφωνήσουν λόγω διαφορετικών προοπτικών. Οι ζωή τους θα είναι μια ωραία βόλτα σε ένα μακρύ αλλά ήπιο μονοπάτι που μπορεί ενδεχομένως να τελειώσει απότομα, αλλά τελικά θα τους δώσει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό που ποθούν.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Αιγόκερως
Θα μοιραστούν μια απολύτως υγιή χημεία. Και οι δύο είναι εξαιρετικά συμβατές μεταξύ τους και αυτό τις κάνει να λάμπουν και να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Δεδομένου ότι  είναι αρκετά ίδιες  στα περισσότερα πράγματα που κάνουν, γίνεται εύκολο για εκείνες να επικοινωνήσουν και να ζήσουν τη ζωή τους με τον τρόπο που θέλουν. Πολλά ανεπιθύμητα προβλήματα θα εξαφανιστούν επειδή η κατανόηση που έχουν μεταξύ τους, τις βοηθά να δώσουν προτεραιότητα στη κοινή ζωή τους.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Υδροχόος
Η γυναίκα Τοξότης έχει μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά της. Έχει μια ισχυρή διάνοια και προτιμά μια γυναίκα με παρόμοιες ιδιότητες. Ταιριάζει με μια γυναίκα Υδροχόο που είναι επίσης πνευματική. Και οι δύο είναι σε θέση να συνομιλούν για τα όνειρά τους. Η γυναίκα Υδροχόος είναι επίσης αρκετά κοινωνική. Είναι μια εξωστρεφής προσωπικότητα, που συνδυάζεται καλά με την προσωπικότητα της γυναίκας Τοξότη. Της αρέσει να είναι με πολύ κόσμο και να απολαμβάνει τη συντροφιά ανθρώπων του ίδιου επιπέδου. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα βοηθήσουν σίγουρα τη σταθερότητα αυτής της σχέσης!  Η γυναίκα Τοξότης είναι ανοιχτόμυαλη, και συνήθως δεν είναι κτητική. Αυτό είναι ένα φανταστικό πλεονέκτημα όταν είναι σε σχέση με μια γυναίκα Υδροχόο, η οποία έχει πολλούς φίλους και θέλει να βρίσκεται συνέχει έξω. Η γυναίκα Τοξότης δεν πάει πίσω. Από τη φύση της, της αρέσει να φλερτάρει. Αυτό δεν θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση, καθώς ούτε η γυναίκα Υδροχόος δεν είναι κτητική.

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Ιχθύς
Η γυναίκα Τοξότης είναι πνευματώδης και σίγουρα θα γοητεύσει τη γυναίκα Ιχθύ με την πρώτη ματιά. Η απαλή και στοργική φύση της γυναίκας Ιχθύ θα γοητεύσει τη γυναίκα Τοξότη. Η πρώτη τους συνάντηση θα είναι θετική και τα επίπεδα της έλξης θα είναι υψηλά και ισχυρά. Η γυναίκα Τοξότης είναι γεμάτη από ενέργεια και ενθουσιασμό. Της αρέσει να είναι συνεχώς σε κίνηση. Είναι επίσης ενεργή κοινωνικά και της αρέσει να κάνει παρέα με φίλους. Η γυναίκα Ιχθύς είναι ονειροπόλα και προσπαθεί να βρει την εσωτερική της ηρεμία. Είναι μια απλή και ευγενική γυναίκα που θέλει να βρίσκεται συνέχεια με τον σύντροφό της. Δεν είναι κτητική, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξει τα συναισθήματά της όταν βλέπει τη γυναίκα Τοξότη να φλερτάρει. Αυτή θα πρέπει να ξέρει ότι το φλερτ είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό της γυναίκας Τοξότη. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται απιστία ή εξαπάτηση. Η γυναίκα Τοξότης είναι εξαιρετικά πιστή και ειλικρινής σε μια δεσμευμένη σχέση.

Τοξότης

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...