Η CATE BLANCHETT ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ “CAROL”

ΠΗΓΗ: DEUXELLES

Η ταινία θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο “Carol” που είναι και το όνομα της μίας εκ των δύο πρωταγωνιστριών. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2013 στο Λονδίνο και στη ΝέαΥόρκη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του John Crowley.

Το μυθιστόρημα “The price of salt” κυκλοφόρησε το 1952 και έγινε πασίγνωστο εξ’ αιτίας του λεσβιακού του περιεχομένου. Αυτό όμως που το έκανε να διαφέρει από τα υπόλοιπα βιβλία που είχαν να κάνουν με την ομοφιλοφιλία είναι πως στο συγκεκριμένο υπήρχε happy end για τις δύο πρωταγωνίστριες. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα στα οποία πάντα ο ομοφυλόφιλος χαρακτήρας πέθαινε στο τέλος.

Συμπρωταγωνίστρια της αυστραλιανής ηθοποιού Cate Blanchett θα είναι η συμπατριώτισσά της Mia Wasikowska που την γνωρίσαμε από το “The Kids are all right” και από την ταινία του Tim Barton “Alice in Wonderland”.

Η παραγωγός της ταινίας Elizabeth Karlsen είπε σχετικά με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια προβάλλονται όλο και περισσότερο ομοφυλόφιλες ταινίες, «έχουμε προχωρήσει πολύ από τότε που ο Dirk Bogarde πρωταγωνίστησε στην ταινία “Victim”. Είδαμε τα Brokeback Mountain, A Single Man, Far From Heaven και τώρα ο πρόεδρος Obama δήλωσε υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων».

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...