To BFI Flare, το LGBT Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου σας καλεί!

Με αφορμή το BFI Flare, το LGBT κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λονδίνου, που έρχεται στις 16 Μαρτίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα, σας προτείνουμε μια επίσκεψη στην Βρετανική πρωτεύουσα και σας παρουσιάζουμε έναν μικρό, διαδικτυακό οδηγό που θα σας διευκολύνει στην οργάνωση του προγράμματός σας. Τι περιμένετε; Κλείστε τώρα εισιτήρια!

Gay campaigners drive a bus past the Hou

Η πόλη των Oscar Wilde, Quentin Crisp και Elton John δεν απογοητεύει ποτέ τους queer επισκέπτες της, προσφέροντας μια δυνατή και παράτολμη LGBT σκηνή και μια ποικιλία ανατρεπτικών προτάσεων που αναδεικνύει το Λονδίνο σε LGBT πρωτεύουσα ισάξια της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο.

LGBT δικαιώματα:

H προστασία από τις διακρίσεις κατοχυρώνεται από τον νόμο. Το 2005 νομοθετήθηκε το Σύμφωνο Συμβίωσης και έδωσε ίσα δικαιώματα στα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ το 2014 τέθηκε σε ισχύ ο νόμος και για τον γάμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομοφοβία έχει εκλείψει. Κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σχετικά, οι αρχές του Λονδίνου σας καλούν να το καταγγείλετε εδώ.

Λεσβιακή σκηνή:

Η Λεσβιακή ζωή του Λονδίνου, ίσως δεν είναι τόσο επιδεικτική όσο αυτή των γκέι αντρών, ωστόσο είναι ανατρεπτική και εναλλακτική. Το She Soho είναι το παλαιότερο Λεσβιακό μπαρ που αξίζει να επισκεφτείτε. Επίσης πολλές λέσχες διοργανώνουν λεσβιακές βραδιές. Για να μην χάσετε καμιά, μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα www.gingerbeer.co.uk

bfi-2

Ανακαλύψτε τις γειτονιές μας:

  • East End, η εναλλακτική γκέι γειτονιά απλώνεται μέχρι τα Shoreditch, Bethnal Green, Dalston και Limehouse. Θα βρείτε πολλά art πάρτι και hip μπαρ και κλαμπ.
  • Soho, το λεγόμενο παλιό γκέι χωριό του Λονδίνου στο West End προσφέρεται για να "δοκιμάσετε" κάθε γκέι εμπειρία!
  • Vauxhall, αποτελεί το "σπίτι" για κάθε πωρωμένο με το κορμί του. Αν θέλετε να δείτε "τούμπανα", εκεί θα τα βρείτε!

Τα καλύτερα Gay Club:

  • Heaven, το μέρος που δεν πρέπει να παραλείψει να επισκεφτεί κάθε γκέι κλάμπερ!
  • RVT, ένα μέρος όπου δεν θα βαρεθείς ποτέ! Καμπαρέ και Drag Show, κάθε είδους event θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση!

Τα καλύτερα Gay Club Nights:

  • Popcorn στο Heaven, ένα Ibiza style clyb< με φτηνά ποτά, προσφέρεται για Δευτέρες!
  • G-A-Y στο Heaven, για τα Σαββατόβραδα η γκέι ζωή είναι εδώ!
  • Duckie στο RVT, η καρδιά της queer σκηνής του Λονδίνου!

Blogs και άλλες πηγές πληροφόρησης:

Free Press:

Περιοδικά:

Gay και Lesbian Events:

  • To BFI Flare (www.bfi.org.uk/flare) έρχεται, όπως προαναφέρθηκε, μεταξύ 16 και 26 Μαρτίου του 2017, με πολλές LGBT ταινίες, απ' όλο τον κόσμο, να κάνουν το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους καθώς και πολλές εκδηλώσεις, παραστάσεις, ομιλίες, κτλ. Επισκεφτείτε την σελίδα του φεστιβάλ για να ενημερωθείτε και να κλείσετε εισητήρια!
  • Στις 8 Ιουλίου του 2017 έρχεται το Pride του Λονδίνου, μια μοναδική εμπειρία!

bfi-3

 

 


 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...