Έρχονται τα Queer Theatre Awards 2017

H φετινή 6η τελετή απονομής των Queer Theatre Awards θα λάβει χώρα στο Σύχρονο Θέατρο, την Τετάρτη 7 Ιουνίου με παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Άλεξ Κάβδα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού. Στη διάρκεια της βραδιάς θα τραγουδήσει ζωντανά η Ηρώ, και οι δυο πιο διάσημες νεαρές drag queens της πόλης Φιλοθέη και Holly Grace θα παρουσιάσουν φαντασμαγορικά μουσικοχορευτικά drag shows αφιερωμένα στα musicals της χρονιάς.

Τα περήφανα θεατρικά βραβεία της Αθήνας προωθούν για 6η χρονιά την ορατότητα της queer θεματολογίας και της διαφορετικότητας στο θέατρο. Τα βραβεία αποτελούν επίσημο event του Athens Pride Week, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride. Οι αναλυτικές υποψηφιότητες έχουν ανακοινωθεί στον επίσημο ιστότοπο www.gaytheatre.gr .

Το φετινό σύνθημα είναι «Proud Acting». Δεν κρυβόμαστε πίσω από στρέητ ταμπέλες. Δεν ντρεπόμαστε για την ταυτότητα μας. Είμαστε περήφανοι. Το ελληνικό queer θέατρο αντιστέκεται στα ετεροκανονικά πρότυπα της κοινωνίας και μέσω της υποκριτικής τέχνης τολμάει να μιλήσει ελεύθερα και περήφανα για την διαφορετικότητα, για την ταυτότητα φύλου, για την ελευθερία αυτοπροσδιορισμού!

Είσοδος δωρεάν με δελτίο εισόδου.
Προαιρετική συνεισφορά 2 ευρώ για τη στήριξη και συνέχιση του θεσμού των βραβείων. Για προσκλήσεις επικοινωνήστε στο email [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες: www.gaytheatre.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...