Ο Γιάννης που δέχτηκε επίθεση στην Κρήτη ευχαριστεί τους αναγνώστες μας

Μόλις επικοινώνησε μαζί μας το παιδί από το Ηράκλειο της Κρήτης που χθες δέχτηκε επίθεση και ληστεία από ομάδα τραμπούκων και δημοσιοποιήσαμε, μετά την έκκλησή του για βοήθεια.

Ο Γιάννης μας ζήτησε μα κάνουμε αυτή την δημοσίευση για να ευχαριστήσει όλους όσους κινητοποιήθηκαν για να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος, σε καλύτερη, ψυχολογικά, διάθεση, μας σημείωσε ότι δεν περίμενε να βρει τέτοιους ανθρώπους κοντά του και τόση καλοσύνη. Η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκινητική, μας είπε. Ονομαστικά ευχαριστεί την ομάδα Conqueer - LGBT Heraklion για την προσφορά τροφίμων.

Εντυπωσιάστηκε από την δημοσιότητα του θέματος, μια δημοσιότητα που είχε και τα αρνητικά της, καθώς "δημοσιογράφοι" επικοινώνησαν με μέλη της οικογένειάς του, που ζουν σε άλλη πόλη της Ελλάδος και τους έκαναν ερωτήσεις που δεν είχαν σχέση με την ιστορία του φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση.

Πλέον, μας είπε, το θέμα είναι οικονομικό, καθώς του έκλεψαν όλα του τα χρήματα. Για όποιον θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με μήνυμα με το Lesbian.gr και να του δώσουμε τους αριθμούς του κινητού του τηλεφώνου, του δικού του, που θα έχει αποκαταστήσει μετά την κλοπή την Δευτέρα, και ενός καρτοκινητού που του πρόσφεραν και χρησιμοποιεί προσωρινά. Επίσης μας έδωσε ένα αριθμό λογαριασμού τράπεζας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν από εμάς και ένα "ευχαριστούμε" για το ελπιδοφόρο μήνυμα της ανθρωπιάς. Ένα μεγάλο "περαστικά" στον Γιάννη. 

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...