Τάχυον : Επιστήμη και Πνευματικότητα συναντώνται

Τάχυον : Επιστήμη και Πνευματικότητα  συναντώνται

Από τον Μιχάλη Paribodha Χριστόπουλο, Tachyon Practitioner

Η  φυσική, ονόμασε «Τάχυον» ότι ήδη αναφερόταν σε εσωτερικές , θρησκευτικές ή θεραπευτικές  παραδόσεις ως Πράνα (Ινδία), Τσί (Κίνα), Ζωτική Ενέργεια (Πυθαγόρας) κλπ. Στο Ρεικι η ίδια ενέργεια ονομάζεται ενέργεια της Πηγής

Το 1966, ο κβαντικός φυσικός G.Feinberg  όρισε ως Τάχυον το ενεργειακό πεδίο  πάνω από την ταχύτητα του φωτός ( όριο του  κόσμου που βιώνουμε με τις αισθήσεις μας ). Το Τάχυον είναι η πρωταρχική εκδήλωση της ενέργειας της πηγής- η γέφυρα μεταξύ του υλικού κόσμου  και του άμορφου / απείρου. Είναι το ενεργειακό πεδίο που υπάρχει παντού στη φύση.   Το ίδιο το Τάχυον δεν έχει χρώμα, ήχο ή δόνηση αλλά είναι η πηγή όλων των συχνοτήτων. Άλλη χαρακτηριστική του ιδιότητα είναι η επαναφορά της Τάξης από το Χάος (ευθαλπία)

Το σώμα μας συνεχώς δέχεται  κοσμική ενέργεια  που η κβαντική φυσική  τη «βαφτίζει»Τάχυον, μέσω της τροφής, του αέρα, του ήλιου, κλπ, και το μετατρέπει στις συγκεκριμένες δονήσεις που έχει ανάγκη .
Στα τέλη του ’90 ,ο αμερικανός επιστήμονας D.Wagner  αναζητώντας λύση σε  σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας ,εμπνεύστηκε την  κατασκευή ενός ειδικού θαλάμου. Ο θάλαμος αυτός επαναδομεί  φυσικά υλικά σε υπομοριακό επίπεδο και τα μετατρέπει σε μόνιμες ενεργειακές πύλες . Αυτά τα υλικά / εφαρμογές, εστιάζουν και ενισχύουν το Τάχυον - την φυσική ενέργεια της Πηγής, ενισχύοντας  ταυτόχρονα την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη. Στη συνέχεια ο Wagner συνεργάστηκε με τoν Δρ. Gabriel.Cousens, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ιατρική αυθεντία ,ο οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Έτσι γεννήθηκε  η  Advanced Tachyon Technologies (ATT) και το θεραπευτικό σύστημα Τάχυον που κάνει χρήση αυτής της ενέργειας, συνενώνοντας ολιστική ιατρική, επιστήμη και πνευματικότητα. Σήμερα το χρησιμοποιούν ιατροί , ολιστικοί θεραπευτές και επαγγελματίες υγείας σε πάνω από 95 χώρες. Επιπλέον αποτελεί μέρος των διδασκομένων  μαθημάτων  και πιστοποιείται  ακαδημαϊκά από το UISCA (University of Integrated Science of California).

Το Τάχυον  της ΑΤΤ είναι απολύτως ασφαλές , απλό στην πράξη και εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή συνδυαζόμενο σε οποιοδήποτε βαθμό με κάθε άλλη θεραπευτική μέθοδο . Οι εφαρμογές του (επίδεσμοι, φυτικά βάμματα κλπ) συνεχίζουν να υποστηρίζουν  ενεργειακά τον  πάσχοντα  24 ώρες το 24ωρο μέχρι την επόμενη συνεδρία. Τα αποτελέσματα  είναι τόσο θεαματικά  ώστε  και άλλα συστήματα  χρησιμοποιούν τον εμπορικό όρο Τάχυον  χωρίς  να υποστηρίζονται με την αντίστοιχη τεχνολογία.

Συνήθως  είναι συστήματα που κάνουν χρήση συχνοτήτων., Είναι θετικό  το ότι η Θεραπευτική προσανατολίζεται όλο και περισσότερο σε συχνοτικές θεραπείες (vibrational therapies) ,π.χ βιοσυντονισμός, ομοιοπαθητική  κλπ.Προυπὀθεση  να υπάρχει κάποιος που να έχει τη γνώση να διακρίνει ποιά συχνότητα είναι αναγκαία και πόσο  θα  εκτεθεί κανείς.σε αυτή: Ολοι  γνωρίζουμε την ωφέλεια  του ηλιακού  φωτός.Χρειάζεται όμως η διάκρισή μας για το πόσο  να εκτεθούμε στον ήλιο
Οι  εφαρμογές του Τάχυον της  ΑΤΤ ανοίγουν  μία «πύλη» στην πρωταρχική ενέργεια της Πηγής που περιέχει εν δυνάμει όλο το φάσμα των συχνοτήτων/ἔνεργειων. Το σώμα είναι αυτό που,’ελκει, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις απαιτούμενες συχνότητες για να επέλθει η ισσοροπία. Γι ἀυτό όπως και  στο Ρέικι δεν είναι απαραίτητο να προηγηθεί  οποιαδήποτε  μέτρηση.Επομένως ένα   επιπλέον πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους μια και η αυτοθεραπεία δεν εξαρτάται απο το θεραπευτή αλλα από το  ιδιο το σώμα!

Εστιάζουμε  το Τάχυον στην περιοχή του σώματος που παρουσιάζει ανισσοροπία ,ανεξάρτητα από την ασθένεια που εκδηλώνεται.Μπορεί κανείς να φορτίσει ενεργειακά την περιοχή και να υποστηρίξει το σώμα  να αυτοθεραπευθεί με την πιό εύχρηστη εφαρμογή.Π.χ μία ζώνη για τη μέση, εναν επίδεσμο για τα γόνατα, ενα μικροδίσκο για ένα σημείό πόνου ,ένα κρύσταλλο για  βελονιστικό σημείο κλπ Ας  θυμηθοὐμε πάλι οτι χαρακτηριστικό του Τάχυον είναι η επαναφορά  της Τάξης (υγείας) από το Χάος (ασθένεια) 

Η ιδανικότερη εφαρμογή για να βιώσει  κανείς  τοΤαχυον ειναι το Κοκούν:Το Κοκούν περιβάλλει με  ένα τρισδιάστατο κουκούλι ενέργειας όλο το σώμα .Η πλέον κοινές αναφερόμενες εμπειρίες  είναι ισορροπία,αρμονία  και χαλαρωση.

Αλλος δυναμικός  τρόπος  να βιώσει κανείς το Τάχυον είναι να λάβει μια συνεδρία απο ένα πιστοποιημένο θεραπευτή.Υπάρχουν θεραπευτές με ποικίλο υπόβαθρο (Ιατροϊ,Φυσικοθεραπευτές. Ρέικι  Μάστερ,μασέρ ,Ψυχοθεραπευτές,,Ολιστικοί θεραπευτές ) ώστε να επιλέξει κανείς ανάλογα με τις ανάγκες του και το προσωπικό του αίσθημα

Οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό , εχουν  μετρήσιμο πεδίο μέχρι πέντε μέτρα. Oι θεραπευτές χειρίζονται ακόμα ισχυρότερους Ταχυονισμένους   κρυστάλλους  χαλαζία  με πεδίο της τάξης των τριαντα μέτρων.Ο δέκτης είναι άνετα ξαπλωμένος  φορ’ωντας τα ρούχα του. Αν υπάρχει συγκεκριμένο  σωματικό θέμα (π.χ. πόνος) ειναι λογικό  να επικεντρωθο’υν  η προσοχή  και οι τεχνικές  σε αυτή την περιοχή.Μπορεί κανείς να δεχθεί συνεδρία  για  ενδυνάμωση ή καθάρισμο των ενεργειακών του κέντρων (Chakras).Επίσης είναι δυνατό να δουλευτούν  και να  απελευθερωθούν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα  που συνδέονται με την εκάστοτε κατάσταση. Λόγω του επιστημονικού υποβάθρου των εφευρετών, μας δίνεται πληθώρα πειραματικών αποδείξεων , μερικές από τις οποίες παρουσιάζονται στο άρθρο.

Επειδή αναφερόμαστε σε κάτι μη-απτό  η προσωπική  εμπειρία είναι καθοριστική .Παραθέτονται  μερικές μαρτυρίες:

Ε.Μαγγου  Μηχανικός,,Θεσσαλονίκη :»Εγώ  και η οικογενεια μου κανουμε ευρεια χρηση εφαρμογών Τάχυον  Θα ήθελα να αναφέρω κάποιες περιπτώσεις που μου έρχονται στη μνήμη.Ξυπνησα  ένα  πρωί μετά από χρηση αλκοολ, χωρίς καμμια διαθεση και όλα τα σχετικά συμπτωματα  . Φορεσα  τον Ταχυονισμένο κεφαλόδεσμο και_μεσα σε μια ωρα ήμουν διαυγής ,με πλήρη ενεργεια .Ο πατέρας μου με την ίδια εφαρμογή ανακουφίζεται πολύ  όταν έχει πονοκέφαλο. Μιά άλλη φορά. φιλοξενουσαμε ενα φιλο , Καποια στιγμή  ο φίλος μας παραπονεθηκε ότι ειχε-πονους στο συκώτι για  μια βδομαδα και εξ αιτιας αυτου δεν ειχε καλό υπνο.Εδειχνε πολύ καταπονημένος.Ειχα την  ιδεα να τυλίξουμε γυρω από την μεση του τον  Ταχυονισμένο μανδύα διαλογισμού γιά το βραδυ.Ξυπνησε χωρις πονους και με όψη ξεκουραστη και χαρουμενη. Συνεχισε να το φοραει για όλη τη υπολοιπη βδομαδα αφου ετσι δεν ενιωθε πονους.»

Τον γράφοντα  εξέπληξε  ευχάριστα ένα γεγονός επειδή δεν  βρίσκεται καταγεγραμμένο στην  διεθνή βιβλιογραφία και μπορεί  πειραματικά να επαναληφθεί :  Του ζητήθηκαν πληροφορίες για το Τάχυον από ομοιοπαθητικό. Έναυσμα αποτέλεσε  περίπτωση ασθενή του  με διαγνωσμένη πάθηση  σε χολή και πάγκρεας. Η ασθενής  εξεταζόμενη με τη διαγνωστική μέθοδο Vega Test , έδινε ως  αναμενόμενο θετική ένδειξη. Όταν τοποθετούσε επάνω της ένα δίσκο Τάχυον, η ένδειξη (ως προς την πάθηση)ήταν αρνητική

Γ.Πολυκανδριώτη,Ψυχοθεραπεύτρια -Tachyon Practitioner ,Αθήνα:»Εχω θετικότατη εμπειρία  ιδίως στη θεραπεία διαταραχών του εμμηνου κύκλου:Ατιμετώπισα περιπτώσεις αμηνόρροιας,ή ακατάστατης περιόδου (κάθε 3μηνο ή 6μηνο) Συχνά  η περίοδος επανέρχεται  μετά από μία συνεδρία. Σε δυσμηνόρροιες  ο πόνος υποχωρεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας Επειτα δε από μιά σειρά συνεδριών και στις δύο παραπάνω διαταραχές, αποκαθίσταται ο ρυθμός της περίοδου κανονικά χωρίς καμμία λήψη ορμονών ή φαρμάκων. Επίσης  χρόνιες ημικρανίες  που συνδέονται με την περίοδο , με το Τάχυον  έχουν εξαλειφθεί

Ο Yoav  Sanket βίωσε μια έντονη εμπειρία αυτοθεραπείας με Τάχυον: Το 1999 ειχε την ...τ’υχη να του συμβεί  ένα σύνηθες  ατύχημα με μοτοσυκλέττα:Κατα τη σύγκρουση εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε βάζοντας μπροστά  τα χέρια του σπάζοντας τον καρπό  του.Η κλασσική αντιμετώπιση  είναι χειρουργείο καΙ  εμφύτευση λάμας.

Επειδή τυχγάνει  να είναι Ρέικι μάστερ δεν επιθυμούσε  να έχει μέταλλα στο σώμα του.Του ακινητοποίησαν  το χέρι με γύψο και επέλεξε να δώσει συνεδρίες Τάχυον στον εαυτό του.  Το τραύμα αποκαταστάθηκε πλήρως .Οταν έπειτα έδειξε τις ακτινογραφίες  για να υποβληθεί σε φυσικοθεραπεία έλαβε τη γνωμάτευση ότι δεν τις χρειαζόταν.Εγινε μαθητής του David Wagner, εφευρέτη της μεθόδου και είναι πλέον ο εκπαιδευτής  των εξελιγμένων σεμιναρίων  Τάχυον και για την Ελλάδα. Τα εργαλεία και οι συνεδρίες Τάχυον έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε πόνους, τραυματισμούς, συναισθηματική απελευθέρωση, τραύματα, εξισορρόπηση οργάνων, διαταραχών, μαθησιακών δυσκολιών, αντιγήρανση, αυτοθεραπεία, αύξηση ζωτικότητας, διαλογισμό, εσωτερική γαλήνη και πνευματική εξέλιξη.Επειδή το Τάχυον είναι εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα μπορεί να συνδυαστεί άνετα και με το Feng Sui για ενεργειακή ενίσχυση χώρων με χρήση δίσκων πυριτίου και Ταχυονισμένη πούδρα για  ανάμιξη με βαφές τοίχων)

Από την  Αdvanced  Tachyon Technologies  και το Πανεπιστήμιο UΙSCA  έχουν σχεδιασθεί  δύο σεμινάρια  που εστιάζονται  στη θεραπεία  με δύο διαφορετικούς  τρόπους. : Το  «Ολιστική  Ευεξία και Θεραπεία» για εκπαίδευση θεραπευτή  ,απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες υγείας αλλά και  σε όποιον ιδιώτη θα ήθελε να υποστηρίξει με συνεδρίες ,περιπτώσεις  στο οικογενειακό του περιβάλλον Το σεμινάριο . « Η Ποιότητα του Ενός» απευθυνεται σε όλους  είτε έιναι  ή πρώτη τους επαφή με τα ενεργειακά  ειτε  ασχολούνται με  διαλογισμό και προσωπική ανάπτυξη συστηματικά.  Παρατηρούμε συνήθως  ότι αυτοπεριοριζόμαστε  ενεργώντας από μερικά μόνο ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρας): «Αγαπώ όλο τον κόσμο αλλα δεν έχω να πληρώσω τους λογαριασμούς μου» (Τσακρα καρδιάς ανεπτυγμένο, πρωτο σε ανισσοροπία)«Τα πάω καλά με τα χρήματα αλλά όταν μιλάνε για ενέργειες μου ακούγονται κινέζικα» (Πρώτο ανεπτυγμένο,έκτο σε ανισοροπία) Στην «Ποιότητα του Ενός μαθαίνουμε να ενεργούμε λαμβάνοντας υπόψη  ολες τις πτυχές του Εαυτού μας. ωστε να κινηθούμε προς την ευτυχία και την  ολοκλήρωση σε όλους τους τομείς  της Ζωής μας

Με  την βοήθεια ενός ταχυονισμένου εκκρεμούς ,αισθανόμαστε  την ενέργεια των δεντρων και της φύσης.Από αυτή την κεντραρισμένη διάσταση, μαθαίνουμε απλές και εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούμε να ενσωματωσουμε στην καθημερινότητά μας . Με αυτές τις τεχνικές ,συμπεριφορές μας  που συγκρούονται  με την ανώτερη μας φύση και καθημερινά προβλήματα  γ’ινονται εφαλτήρια χαράς και δυναμικής εξέλιξης.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΟΝ ΕΔΩ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑΧΥΟΝ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...