ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει, με τα ζεστά, καλοκαιρινά καρκινάκια μας να γιορτάζουν... Ας δούμε η Λεσβία Καρκίνος με ποια άλλα ζώδια "κάνει χωριό" σύμφωνα με τις συναστρίες!

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Κριός
Έλκεστε και οι δύο από τον κίνδυνο και τον ενθουσιασμό. Σαν ζευγάρι, σας αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές, η εξερεύνηση και ο πειραματισμός. Η οικειότητα μεταξύ σας είναι άλλο θέμα.  Αν και γοητεύετε η μία την άλλη στην αρχή της σχέσης, σύντομα όλη αυτή η παθιασμένη έλξη ξεθωριάζει, και τη θέση της παίρνουν τσακωμοί λόγω των διαφορετικών σας χαρακτήρων. Η πιο επιθετική Κριός όταν απογοητευτεί εξωτερικεύει τα αισθήματά της, σε αντίθεση με την Καρκίνο που γίνεται αμυντική και εσωστρεφής. Το κλειδί είναι η συζήτηση των προβλημάτων με ήρεμο τρόπο.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Ταύρος
Η γυναίκα Καρκίνος και η γυναίκα Ταύρος είναι φτιαγμένες η μία για την άλλη.  Η διάθεσή τους να συμπληρώνουν η μία την άλλη τις καθιστά «το ζευγάρι της κατανόησης». Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Καρκίνος δημιουργούν απίστευτο δέσιμο σχεδόν σε μηδενικό χρόνο. Αν και δεν είναι εξωστρεφείς ή πολύ χαμογελαστές, συνήθως ξέρουν ότι πρέπει να είναι μαζί από τη πρώτη ματιά.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Δίδυμος
Οι δύο αυτές γυναίκες είναι εντελώς αντίθετες. Αυτό τις καθιστά ασυμβίβαστες. Μια γυναίκα Δίδυμος σκέφτεται πρακτικά σε σχέση με μια Καρκίνο που σκέφτεται με την καρδιά της. Η γυναίκα Δίδυμος είναι εξωστρεφής και δεν θέλει ούτε λεπτό να μένει σπίτι. Σε αντίθεση, η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει να μένει σπίτι παρέα με την αγαπημένη της. Η ζωηρή φύση των Διδύμων δεν μπορεί να εκτιμηθεί από ένα Καρκίνο. Η έντονη ανάγκη των Διδύμων για αλλαγή και η τάση τους να φλερτάρουν, κάνει την Καρκίνο ανήσυχη, ανασφαλή και ζηλιάρα. Κάτι τέτοιο δεν αρέσει καθόλου σε μία γυναίκα Δίδυμο.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Καρκίνος
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν μικροπράγματα να πάρουν διαστάσεις στη σχέση τους, είναι σίγουρο πως θα βρουν το δρόμο τους μέσα από τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν στην κοινή τους ζωή. Σαν ζευγάρι θα ξέρουν ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα ώστε η σχέση τους να είναι ασφαλής στο μέλλον. Στο ερώτημα αν μια γυναίκα Καρκίνος με μια γυναίκα Καρκίνο είναι σε θέση να διατηρήσουν τη σχέση τους, υπάρχει μια πολύ απλή, υπολογιστική και απλή απάντηση: Ναι.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Λέων
Δύο αρχηγοί δεν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένοι σε μια σχέση, και αυτό αντανακλάται από το ζευγάρι μιας γυναίκας Καρκίνο με μία γυναίκα Λέων. Αυτό δεν σημαίνει πως θα καταστραφεί όλο τους το είναι, αλλά μπορεί να τις προειδοποιήσει για τις καταστροφές που θα αντιμετωπίσουν. Αυτά τα δύο ζώδια θέλουν να εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Ωστόσο, αυτός που θα εξοργίζεται με τους τσακωμούς θα είναι η γυναίκα Λέων, η οποία είτε θα απομακρύνεται για να αποφύγει την καταστροφή, ή θα κάνει επίθεση κατά μέτωπο με αποτέλεσμα η σχέση να φτάσει στο τέλος της.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Παρθένος
Ένα ζευγάρι που θα αντιμετωπίσει τους λιγότερους περιορισμούς. Μια γυναίκα Καρκίνος και μια γυναίκα Παρθένος, πολύ σπάνια θα φτάσουν σε ρήξεις ή και σε απλούς τσακωμούς. Σε περίπτωση που η γυναίκα Παρθένος παρατηρήσει ότι δεν μπορεί άλλο να βρίσκεται σε αυτή τη σχέση και θέλει απλά να φύγει, θα το κάνει χωρίς να δώσει δεύτερη ευκαιρία. Για αυτό η γυναίκα Καρκίνος θα πρέπει να συμπεριφέρεται πολύ προσεκτικά σε αυτή τη σχέση και να δείχνει πολύ προσοχή στη γυναίκα με την οποία είναι. Αν δεν το κάνει, η σχέση της πιθανότατα να αποτύχει.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Ζυγός
Αν και το ζευγάρι αυτό μπορεί να ζήσει αρμονικά, σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις διαφορές που έχουν. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι να λύσετε τις διαφορές με τρόπο που θα βοηθήσει τη σχέση παρά με τρόπο που θα την παρεμποδίζει. Μια γυναίκα Ζυγός και μια γυναίκα Καρκίνος σίγουρα θα κερδίσουν το μερίδιο της ευτυχίας που  τις αναλογεί, αν συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί χωρίς να αλλάξουν. Τότε η ζωή τους θα είναι χαρούμενη και επιτυχημένη.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Σκορπιός
Ο συνδυασμός αυτών των ζωδίων είναι χαρισματικός και επωφελής και για τους δύο. Ενώ η γυναίκα Καρκίνος θα επιτρέψει στη γυναίκα Σκορπιό να φροντίζει και να εμπιστεύεται άλλους, η γυναίκα Σκορπιός θα εμποτίσει κάποια αναγκαία περιπέτεια στη ζωή της συντρόφου της. Αν και αυτή η σχέση δεν βασίζεται στη φιλοσοφία «δούναι και λαβείν» οι συνθήκες είναι τέτοιες που α επιτρέψουν στα άτομα να μάθουν και να επωφεληθούν από κάθε βήμα που κάνουν σε αυτή τη σχέση. Ο φυσικός τρόπος με τον οποίο η σχέση θα εξελίσσεται, θα είναι γοητευτικός και για τις δύο επειδή θα βρίσκονται μαζί για λόγους πολύ βαθύτερους από το φλερτ. Μία γυναίκα Καρκίνος και  μια γυναίκα Σκορπιός μπορούν να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια σχέση και να έχουν μια πολύ ωραία ζωή μαζί.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Τοξότης
Η σχέση αυτή μπορεί να είναι ταραχώδης, καθώς συγκεντρώνει εκείνα τα άτομα που ενεργούν εντυπωσιακά αντίθετα στη φύση. Ενώ η Καρκίνος είναι ήρεμη και σεμνή, η Τοξότης είναι εξωστρεφής και ζωηρή. Η Τοξότης θα συμπεριφερθεί στο κοινωνικό περιβάλλον σύμφωνα με τις επιθυμίες της καρδιάς της σε αντίθεση με την Καρκίνο.   Στη σχέση τους η Καρκίνος θα νιώθει πολύ περήφανη που έχει μια γυναίκα Τοξότη δίπλα της.  Θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει παρά τα εμπόδια που θα πλήττουν τη ζωή τους. Από την άλλη, η Τοξότης θα ψάξει για εύκολες αποφυγές και θα τρέξει γρήγορα προς την πόρτα αν πιστέψει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει. Αν και μπορεί  να προσαρμόζεται εύκολα, υπάρχει ένα σημείο που θα παρατήσει τα πάντα και θα προχωρήσει.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Αιγόκερως
Το αν η γυναίκα Αιγόκερως θα φέρει στην γυναίκα Καρκίνο τις περιπέτειές της δεν είναι σίγουρο. Όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως η γυναίκα Καρκίνος θα αρνηθεί. Από τη στιγμή που θα αντιμετωπίσουν συγκρούσεις απόψεων σε κάθε πτυχή της ζωής τους, θα μαλώνουν συνέχεια για θέματα που θα διαλύσουν τη σχέση τους. Για να δουλέψει αυτή η σχέση, η γυναίκα Καρκίνος και η γυναίκα Αιγόκερως  θα πρέπει να κοιτάξουν τη σχέση τους αντικειμενικά. Αφού το κάνουν αυτό πλέον θα είναι εξοπλισμένες να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνει τη σχέση τους εύθραυστη. Όταν το συνειδητοποιήσουν αυτό, θα χειρίζονται τα θέματα καλύτερα και σιγά-σιγά θα βοηθήσουν η μία την άλλη για να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή.

Γυναίκα Καρκίνο-Γυναίκα Υδροχόος
Αν βάλετε μια γυναίκα Καρκίνο και μια γυναίκα Υδροχόο στο ίδιο δωμάτιο, θα απογοητευτείτε πλήρως καθώς είναι ικανές να δημιουργήσουν τεράστιους καβγάδες μέσα σε δευτερόλεπτα.  Και οι δυο τους θέλουν να αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους, και όταν κάποιος την προκαλεί, απλά οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να καταλάβουν την διαφορετικότητά τους και για να δουλέψει αυτή η σχέση  πρέπει και οι δύο να συμβιβαστούν.  Η γυναίκα Καρκίνος πρέπει να συνηθίσει τον τρόπο ζωής της συντρόφου της, αλλά και οι δύο θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ ώστε να αποκτήσουν μια συμβατή σχέση.

Γυναίκα Καρκίνος-Γυναίκα Ιχθύς
Ο συνδυασμός μια γυναίκα Καρκίνου και μιας γυναίκας Ιχθύ μοιάζει ώριμη και ήρεμη εξωτερικά. Όμως, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που κάνουν αυτή τη σχέση διπλά συναρπαστική και προκλητική όταν το θέλουν και οι δύο. Το αν αυτές οι δύο έχουν την ικανότητα να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει, είναι ένα μυστήριο. Υπάρχουν όμως πιθανότητες αυτή η σχέση να διαρκέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, λόγω των χαρακτηριστικών τους και το πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...