To LesbianGR σας κρατάει παρέα και σας προτείνει

Το ξέρω καλά ότι τα οικονομικά σου δεν είναι και τα καλύτερα αυτή την ώρα me την κρίση που βαράει τον πλανήτη και ότι το δώρο των Χριστουγέννων πιθανότατα το περιμένεις για να καλύψεις (μαύρες) τρύπες που χάσκουν έτοιμες να σε καταπιούν. Αλλά έτσι κι αλλιώς κάποια δώρα θα τα πάρεις για τον εαυτό σου ή την καλή σου ή την κολλητή σου ή την αδερφή σου ή κάποια/ον που γουστάρεις τελοσπάντων. Κι όχι απαραίτητα επειδή είναι Χριστούγεννα αλλά επειδή όπως και στις γιορτές και στα γενέθλια, χρειάζονται οι αφορμές για να κάνεις κάτι διαφορετικό, για να πάρεις ένα δώρο, να δεις κάποια/πον πού'χεις καιρό να δεις, να πάρεις ένα τηλέφωνο ξεχασμένο.

Όταν τελικά αποφασίσεις να πάρεις ένα δώρο καλό δεν είναι να είναι κάτι ιδιαίτερο, με άποψη και όχι απλά κάτι για να μην πας με άδεια χέρια; Εγώ, ας πούμε, κάθε φορά που πάω σε γάμο παίρνω πάντα δώρο ακριβά sex toys και ό,τι υπονοεί αυτό.

Παρακάτω έχουμε μια λίστα με ιδέες για δώρα που είναι ιδιαίτερα, συμβολικά και κάποια έχουν και ιστορία.

Η τσάντα της Patricia Field

Γιατί είναι περήφανη λεσβία έξω απ'τη ντουλάπα της, γιατί είναι στυλίστρια του Sex and the City και τώρα βρίσκεται και στη χώρα μας με αποκλειστική συνεργασία με τα Marks & Spencer. Και τελοσπάντων η Patricia Field είναι μια πολύ μεγάλη περσόνα, όπως θα μας επιβεβαίωνε και ο κολλητός της και αγαπημένος μας Φώτης Σεργουλόπουλος. Η τιμή της είναι στα 25 ευρώ, οπότε και δεν ξοδεύεσαι κιόλας και παίρνεις κάτι ιδιαίτερο. Μπορούμε να σου τη στείλουμε με αντικαταβολή ή να περάσεις να την πάρεις από το Μ art SPACE στο Κολωνάκι (Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου, τηλ. 210 9246600). Η τσάντα είναι σε ειδική τιμή 25 ευρώ από τα 45 για τους επισκέπτες του site.

Τ-shirt με ένα έξυπνο σλόγκαν

Φοριέται πάντα, σχεδόν παντού και τραβάει τα βλέμματα έξυπνα και ευχάριστα, περνώντας το μήνυμα που εσύ έχεις επιλέξει. Εκφραστείτε λοιπόν ελεύθερα και αφήστε τους άλλους να αναρωτιούνται. Κι αυτά όπως κι οι τσάντες, είτε με αντικαταβολή είτε περνάτε και τα παίρνετε από το γραφείο μας (Συγγρού 72, τηλ. 210 9234420). Απλά διαλέγετε σλόγκαν, χρώμα μπλούζας και μέγεθος και μας ενημερώνετε.

Lesbian DVDs

Ξέρω ότι μπορείς να κατεβάσεις ό,τι θες από το internet αλλά πέρα από το ότι δε θα τα βρεις όλα, καμιά φορά τα DVD αξίζουν για συλλεκτικούς λόγους, καθώς και για τα extra bonus που έχουνε. Εγώ πάντα τα προτιμώ για δώρα γιατί λειτουργούν σαν τα επιτραπέζια παιχνίδια όταν μαζεύονται οι φιλενάδες. Μαζί με τα ποτά (ή τα τσάγια) και τα τσιγάρα, βάζουμε κι ένα DVD και βλέπουμε τη δική μας κουλτούρα στην οθόνη και την απολαμβάνουμε. Σου προτείνω λοιπόν...

Αν έχεις χάσει το The L Word, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τις χαλαρές Χριστουγεννιάτικες μέρες για να αναπληρώσεις το κενό. Το λεσβιακό δράμα, με μπόλικη δόση χιούμορ σε όλο του το μεγαλείο. Ή το Lost & Delirious για να ξαναζήσεις τον πρώτο σου εφηβικό έρωτα με την straight κολλητή σου, αυτή την ένταση την απερίγραπτη που πόσο αίσιο τέλος είχε για σένα; Ή το καταπληκτικό Tipping the Velvet, ένα Βικτωριανό λεσβιακό δράμα του οποίου το βιβλίο έγινε best seller σε ολόκληρο τον κόσμο. Προσωπικά αντιστάθηκα πολύ στο να το δω λόγω εποχής, αλλά ήταν μακράν από τις καλύτερες και πιο καλοφτιαγμένες λεσβιακές παραγωγές που έχω δει ποτέ. Ή το Gendernauts, αν προτιμάς κάτι πιο queer και ενημερωτικό. Αν πάλι θες κάτι που να σου εξάψει τη φαντασία, γιατί δε βλέπεις το Sugar High Glitter City, μία από τις καλύτερες τσόντες από λεσβίες για λεσβίες. Οι ταινίες κοστίζουν γύρω στα 30 ευρώ και μπορούμε είτε να σας τις στείλουμε με αντικαταβολή είτε να περάσετε να τις πάρετε κι αυτές απ'το γραφείο μας. Έχετε υπόψη σας όμως ότι δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι.

Sex Toys

Αν πάλι, θες κάτι που θα σου φανεί πιο χρήσιμο και πιο ευχάριστο, τότε γιατί να μην επενδύσεις σε παιχνίδια; Θα σου κρατήσουν συντροφιά για χρόνια, ακόμα κι όταν είσαι μόνη, θα μπορούν να μπαίνουν ανάμεσα σ'εσένα και τη φίλη σου χωρίς να σας δημιουργούν προβλήματα (κάθε άλλο) και θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις Χριστουγεννιάτικες φαντασιώσεις σου (και όχι μόνο) με επιτυχία. Είναι επίσης ένας kinky και πρωτότυπος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τα υποκινήσεις να περάσουν κι αυτά καλά! Φαντάζομαι κι ελπίζω πως πλέον δε σου ακούγονται όλα αυτά ούτε ξένα, ούτε παράξενα. Τα dildo δεν είναι υποκατάστατα άλλωστε, είναι παρωδίες που μας καβλώνουν...εγκεφαλικά - και σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών! Η υποταγή του φαλλού σε όλο της το μεγαλείο. Αν δεν τό'χεις ήδη κάνει, δοκιμάσε ένα strap-on, μια δερμάτινη ζώνη που να κρατάει το dildo πάνω σου, σου αφήνει τα χέρια ελεύθερα να τα κάνεις ό,τι θες, τρίβεται στην κλειτορίδα σου, ενώ ανακαλύπτεις καινούριους τρόπους να κάνεις sex. Πάρε ένα butt plug, και εξερεύνησε όλες τις δυνατότητες που σου δίνει το σώμα σου. Πάρε χειροπέδες, ένα μικρό μαστίγιο, παίξε με τον έλεγχο, παραδόσου. Μην τα φοβάσαι τα παιχνίδια και μην τα ντρέπεσαι. Άλλωστε, είναι αυτό, παιχνίδια, του μυαλού κυρίως. Δικά σου να τα κάνεις ό,τι εσύ θες.

Αν θέλεις λοιπόν παιχνίδια από τη Playstixx, τη μεγαλύτερη μανιφακτούρα της Ευρώπης με υπέροχα dildos και ζώνες σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από λεσβίες, διάλεξε αυτό που σου (προσ)αρμόζει κατάλληλα από τα παρακάτω κι εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα. Σε περίπου 10 μέρες θα τό'χεις στα χέρια σου (και όχι μόνο).

Αν πάλι βαριέσαι να περιμένεις, πήγαινε μέχρι το Paradise sex-shop δίπλα στο μετρό της Κατεχάκη (Κατεχάκη 7, 210 6997071) και χάζεψε με την ησυχία σου. Θα βρεις φοβερή ποικιλία από τα καλύτερα παιχνίδια για όλα τα γούστα. Κάποια θα αναρωτηθείς τί είναι, κάποια θα σε εξιτάρουν σίγουρα, κάποια θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις καινούρια πράγματα και κάποια θα γίνουν δικά σου σε λίγη μόνο ώρα.

Παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σαπφώ


 

Έχεις κανονίσει τί θα κάνεις; Είτε άλλαξε τα σχέδιά σου είτε κανόνισε τώρα! Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφθείς το μεζεδοπωλείο Σαπφώ στο Μεταξουργείο και τα δύο εκείνα βράδια. Είναι μια φοβερή ευκαιρία να βρεις παρέα, να ξεσκάσεις και να μην (ξανα)μετανιώσεις που βγήκες από το σπίτι σου τέτοιες μέρες τρέχοντας μάταια από bar σε bar. Θά'ναι πραγματικά σαν να φεύγεις από την Αθήνα και να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον τόσο ζεστό και σπιτικό, αρχοντικό, παραδοσιακό (με την καλή έννοια) και πραγματικά δικό σου. Μάζεψε την παρέα σου και πήγαινε να απολαύσεις τη μουσική, τη φοβερή παρέα, το άφθονο κρασί και γεύσεις από τη Μυτιλήνη φτιαγμένες με ιδιαίτερη φροντίδα. Χοιρινό με σέλινο θα σε περιμένει την παραμονή Χριστουγέννων και γεμιστό αρνί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Βέβαια, και μόνη σου να πας, παρέα σίγουρα θα βρεις (φαντάσου απλά ένα LesbianGR chat room καθόλου εικονικό), μιας και όλος ο καλός ο κόσμος θά'ναι εκεί μαζεμένος για να γιορτάσει, να ξεδώσει, να βάλει πίσω του το 2008 και να μπει δυναμικότατα στο 2009.

Baby Love

Αν πάλι για τα Χριστούγεννα θες δώρο ένα μωρό, κάνε λίγη υπομονή μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που θα βγει το Baby Love στις αίθουσες. Πάρε τη φίλη σου, όσες αντιρρήσεις κι αν έχει, και πήγαινε να δεις την απολαυστική αυτή Γαλλική αισθηματική κομεντί. Με τα παιδιά να γίνονται το...επόμενο στάδιο μιας σχέσης ακόμα και στα gay ζευγάρια, εκεί που "παραδοσιακά" έφευγε κανείς για να γλιτώσει απ'το ενδεχόμενο, τώρα φεύγει για να πάει να το συναντήσει...

Καλά Χριστούγεννα

 

Το LesbianGR σας εύχεται λοιπόν το 2009 να σας μπει καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά, για να μη λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα επιτέλους. Σας εύχεται να περάσετε όμορφα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Να είστε καλά, πάνω από όλα, να έχετε κοντά σας τους ανθρώπους που εσείς θέλετε, να είστε δημιουργικές και γεμάτες! Κι όλα γίνονται...

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα που το γιορτινό κλίμα μπορεί να πέσει και λίγο βαρύ, οι μοναξιές και οι καταθλίψεις έχουν το αντίδοτό τους στο chat room του LesbianGR. Εκεί θα βρείτε, εύκολα και μόνιμα, παρεά και διάθεση για τα πάντα, ό,τι ζητάει η ψυχή σας!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...