Τα ελληνικά ξενοδοχεία στην καμπάνια “Gay September in Greece” του Travel by Interest

Το ταξιδιωτικό γραφείο Travel by Interest ενισχύει τα Ελληνικά Ξενοδοχεία για το μήνα Σεπτέμβριο, στοχεύοντας το International Gay Ταξιδιωτικό Κοινό.

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “Gay September in Greece” του Travel by Interest | a Destsetters Project, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για Gay Διακοπές το μήνα Σεπτέμβριο.

Αποτελώντας ένα από τα δυναμικότερα κοινά, η Gay Ταξιδιωτική αγορά ψάχνει ολοένα και περισσότερο για ποιοτικές διακοπές, με το μήνα Σεπτέμβριο να φαίνεται ο ιδανικότερος για "καλοκαιρινές διακοπές".

Με την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους δυναμικότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για Gay ταξιδιώτες, το Travel by Interest ξεκινάει τη νέα καμπάνια Gay September in Greece, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, που ούτως ή άλλως δείχνει ήδη θετικά δείγματα.

Μεταξύ των ενεργειών, η καμπάνια θα συμπεριλαμβάνει άρθρα σε δημοφιλή Gay Media της Αγγλίας, Social Re-marketing Καμπάνιες σε gay ταξιδιωτικά κοινά που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για διακοπές τον τελευταίο χρόνο (πάνω από 1.000.000 ταξιδιώτες), καθώς και εντυπωσιακές Newsletter Campaigns.

Μπείτε στην σελίδα της καμπάνιας εδώ

Πηγή news.travelling.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...