Γ.Γ.Ι.Φ.: Στείλτε την προσωπική σας ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης για να γίνει ενημερωτικό σποτ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων ζητώντας προσωπικές μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών. Σκοπός της παραπάνω καταγραφής είναι να επιλεχθούν πραγματικές ιστορίες σεξουαλικής ενόχλησης πάνω στις οποίες θα βασιστούν 4 ενημερωτικά σποτ τα οποία θα προβληθούν στην τηλεόραση και στα Μέσα Κοινονικής Δικτύωσης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κομπλιμέντο ή Σεξουαλική Παρενόχληση;»

Στείλτε την προσωπική σας ιστορία για να γίνει σποτάκι

«Κομπλιμέντο ή σεξουαλική παρενόχληση; Τί ήταν αυτό τώρα;» αναρωτιούνται συχνά οι γυναίκες κατά την κοινωνική τους επαφή με έναν άντρα. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Απλά, οι γυναίκες διστάζουν να το ομολογήσουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στον περίγυρό τους, διότι κυριαρχεί ο φόβος ότι θα χαρακτηρισθούν "τρελές" ή "υστερικές". Συνεπώς, σιωπούν. Κι ανέχονται συμπεριφορές που έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν.

Για να αντιμετωπίσει το ευρέως διαδεδομένο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων ετοιμάζει τέσσερα ενημερωτικά σποτ για το τί είναι σεξουαλική παρενόχληση. Στόχος των σποτ είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών και των αντρών σχετικά με το πότε μία συμπεριφορά παύει να θεωρείται κομπλιμέντο και μετατρέπεται σε σεξουαλική παρενόχληση.

Τα σποτ θα βασιστούν σε πραγματικά περιστατικά.

Στείλτε τώρα την προσωπική σας ιστορία στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θέμα: « Σεξουαλική παρενόχληση – σποτ» μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη 2017.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων εγγυάται την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας και τη διασφάλιση της ανωνυμίας των αποστολέων.

Τέσσερις από τις δικές σας ιστορίες θα γίνουν σποτ με γνωστούς /ές ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι οποίοι/ες αφιλοκερδώς στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, όπως η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Δραγούμη, ο Ακύλλας Καραζήσης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Στέλιος Μάινας μεταξύ άλλων. Επίσης αφιλοκερδώς, τη μουσική των σποτ θα υπογράψει η Αντριάνα Μπάμπαλη, τα σενάρια η Μανίνα Ζουμπουλάκη και τη σκηνοθεσία η Όλγα Μαλέα.

Πληροφορίες: https://www.isotita.gr/ Το Γραφείο Τύπου, 31/07/2017
Τηλ 2131511102
Ε-mail: [email protected]

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...